La Complexul de Servicii Sociale Giurgiu, un loc exemplar în ceea ce priveşte găzduirea şi îngrijirea femeilor şi copiilor, victime ale violenţei în familie, sunt, în prezent, peste 30 de copii şi tineri. Orice om care le calcă pragul- pentru a le aduce daruri sau speranţa într-o viaţă mai bună- este primit cu inima deschisă de toţi cei care sunt acolo, beneficiari, dar şi angajaţi.

Ieri, de Ziua Dăruirii, a fost un nou prilej de emoţie şi bucurie pentru cei mici şi pentru fraţii ori prietenii lor mai mari.

Nora senatorului giurgiuvean Niculae Bădălău, Claudia, însoţită de fiica senatorului, Sabina, de fiul ei cel mare Gabriel, şi de cumnata sa Cosmina Zarafin, au venit cu daruri la Complex, fericiţi să îi cunoască pe toţi cei de acolo.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

„25 septembrie, Ziua daruirii! Ne pregatim sa mergem intr- un centru din Giurgiu, vom darui copiilor din tot ce ne a daruit noua Dumnezeu! Lui Gabriel ii place sa daruiasca si vrem sa tinem minte aceasta zi importanta…… o zi propusa in calendar chiar de bunicul lui Gabriel, un om cu suflet mare,un om care si a dorit sa faca oamenii fericiti! Sa fii binecuvantat bunicule Nae, iti multumim ca ne ai invatat sa daruim! Puteti face si dumneavoastră acest lucru, in fiecare an, pe data de 25 septembrie! Va imbratisam!”, scria ieri, înainte de vizită, Claudia Pătrăşcanu, pe pagina ei de Facebook.

De Ziua Dăruirii, la Complexul de Servicii Sociale Giurgiu, lor li s-au alăturat, ieri, şi Niculae Bădălău, Marian Mina-preşedintele Consiliului Judeţean, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu, Dan Sima, directorul adjunct Ciprian Marica şi avocatul Crina Stoianovici.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

Directorul Complexului, Monica Lăceanu, le-a prezentat oaspeţilor clădirea care arată impecabil şi este dotată la standarde europene, dar le-a făcut cunoştinţă şi cu beneficiarii, încântaţi de oaspeţi.

Copiii, cu lacrimi în ochi, au dorit să-i „răsplătească” pe cei care le-au făcut o bucurie, cu poezii şi cântece, reuşind, totodată, să aducă la rândul lor lacrimi în ochii noilor prieteni!

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

M-au impresionat copiii pe care i-am vizitat astăzi. A fost o zi specială pentru mine, o zi  în care am dorit să  fiu in mijlocul lor; m-aș bucura ca de Ziua Dăruirii, tot mai mulți  oameni să se implice în a-i ajuta pe  semenii lor”, a declarat senatorul  Niculae Bădălău.

Am avut plăcuta  surpriză să constat că cei doi copii ai noștri,  Gabriel  și Nicolas, s-au despărțit ușor de jucăriile lor… Aceasta pentru că le-am explicat cât de frumos este să dăruiești. Au fost entuziasmați să se implice, împreună am făcut pachetele, iar Gabriel  a fost nerăbdător să vină  aici, să dăruiască chiar el copiilor, cadouri care să-i bucure, așa cum l-au bucurat și pe el  atunci când a primit daruri de la noi, membrii familiei, sau de la prieteni. Am dorit să venim în mijlocul copiilor de la Complexul de Servicii Sociale Giurgiu în această zi pentru că d-l director adjunct al D.G.A.S.P.C. Giurgiu, Ciprian Marica, care ne este prieten de familie, ne-a vorbit des  despre acești copii, dar și pentru că  noi suntem tot din județul Giurgiu. Această Zi a Dăruirii reprezintă pentru noi  un început, astăzi a fost un bun prilej pentru a ne gândi să organizăm acțiuni viitoare și astfel prezența noastră în mijlocul copiilor din centrele din județul Giurgiu să reprezinte o constantă ”, a declarat Claudia Bădălău.

Prezent la eveniment, Dan Sima, director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu a afirmat: „Îmi doresc ca acest exemplu să fie urmat și de alte persoane, care să dorească să aducă bucurii beneficiarilor de servicii sociale. Apreciem  inițiativa organizării  Zilei Dăruirii  pentru copiii din Complexul de Servicii Sociale Giurgiu. Este o zi deosebită, atât pentru copii, cât și pentru oaspeți. Bucuria a fost și a celor care au primit cadouri, dar și a celor care le-au dăruit. Consider de bun augur inițiativa legislativă a domnului senator Bădălău privind organizarea Zilei Dăruirii în România pentru că, în mod evident, va fi o sărbătoare în care oamenii își vor îndrepta atenția și către cei mai puțin norocoși în viață, în mod particular către beneficiarii serviciilor de asistență socială din toată țara. Profit de această ocazie pentru a mulțumi domnului președinte al Consiliului Județean, Marian Mina și domnului senator Niculae Bădălău pentru efortul deosebit pe care l-au făcut la nivel ministerial în scopul  asigurării fondurilor necesare  funcționării  instituției pentru trimestrul IV, pentru ca activitatea noastră să se desfășoare în condiții normale ”.

De Ziua Dăruirii, multe daruri spirituale au fost făcute, ieri, la Complexul de Servicii Sociale Giurgiu, şi, cu siguranţă, cei care au călcat ieri pragul instituţiei vor reveni, curând, chiar dacă va fi o zi „specială” sau nu. Pentru că toţi copiii şi tinerii noştri au nevoie de iubire şi atenţie în fiecare zi!

 

FOTO: Cătălina Sfetcu

Mai multe imagini de la eveniment, AICI: https://www.facebook.com/pg/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220/photos/?tab=album&album_id=2235427953407803&__xts__%5B0%5D=68.ARBmNjbfuJi_X0MxJn_x3zrRpA7z29ltTHPXmDs1fOB7wpuYGMRW2JO9VpJrOFtuc4nN2XnkN3gYHbyNrbsMNumKgPNB2yeg5BC3KIM1p_U746n2i3tohrnMSEDSP65SGYmljKq3t4zqiI44MpNht8wyihyAPkqixeEYLS8FSKsrwiH-2M31Mw&__tn__=-UC-R

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.