Că cin’ se-aseamănă se adună pricepem cu toţii. Că faci pe moralistul, dar eşti, în fapt, un şantajist fără scrupule, de foame, n-acceptă nimeni! Nu oamenii zdraveni la cap. Nu cei cărora te adresezi! 

Un tip de pe Facebook, cu vârful peniţei înfipt în OFL Giurgiu până la fund(mă scuzaţi, vine referendumul!), şi-a tras un blog finanţat de Marin Anton, întocmai cu subiecte şi predicate, atribute şi complemente după chipul şi asemănarea finanţatorului. Ce zice bloggerul pe fiţuică reproduce şeful PNL Giurgiu la conferinţele de presă. Sunteţi originalii secolului, pe cuvânt!

Numai că „blogger-ului” îi e mai foame decât ştie şeful PNL-ist, aşa că, zice-se- cu martori, s-ar fi dus, acidulat la max’, la adversarul şefului, la birou. De mai multe ori. Cine ştie, poate pică mai bine din stânga.

Ghinion! Cine se aseamănă se adună, cine nu, nu stă-mpreună…

Oricum, ca să fie sigur că va fi răsplătit- pe măsura acidului- d-acas’, dacă nu-i iese milogeala, bloggerul, „deontolog, moralist, jurnalist” cum pretinde exclusiv el însusi că este, l-a înregistrat pe „neve” pe adversar ş-ar fi-nceput cu şantajul.

Prima oară, un articolaş uşurel, apoi, unul mai „greuţ”, cu bule ca sifonu’. Acum, înainte să publice(dacă eşti şmecher şi n-ai interese, de ce nu publici din prima, frate?), dă sfoară-n ţară pe Facebook că are el o înregistrare de-o să rupă gura Giurgiului. Nu creeeed!!! „Să mori tu că nu ştiam :D” :)))

Ce nu ştie parte din Giurgiu este că bloggerul are socrul angajat la o Direcţie a Consiliului Judeţean Giurgiu. Prietene, dacă-i aşa rău cu ăştia, de ce nu-ţi muţi, mă, ruda la firmele lui Anton? Dacă tot ţi-a „năşit” juma de familie, să-ţi plătească până la capăt!

De asemenea, ce nu ştie parte din Giurgiu este că şantajistul l-ar fi implorat pe preşedintele CJ Giurgiu să-i dea o căruţă cu bani socrului, fără să-l pună la muncă, altfel…

(Asta după ce, anterior, ar fi cerut şi el o firimitură, pentru d-ale gurii sale şi nevestei. Că e „grele” şi „sărace” meseria asta de blogger, pana mea!)

Altfel, dacă nu-i dă?! Altfel?! Altfel, iată, ameninţă că publică el o înregistrare cu preşedintele în care preşedintele ar spune nespuse. Suntem toţi pe spate şi nu mai dormim la noapte, ce să zic. Cum ar trebui să faci tu, de fapt!

Apoi, băiete, să-ţi zic un secret, asta înseamnă să fii superficial: să crezi… ca să „şantajezi”. Dacă nu pricepi, îţi desenez!

In fine, şi de n-ar fi aşa, treaba voastră, pentru că vezi, frate!, asta-i şemecheria: tu tre’ să te rogi niţel la Doamne-Doamne pentru succes în procesul pentru şantaj pe care îl ai cu omul pe care îl hărţuieşti şi pe care iar îl ameninţi cu nu ştiu ce înregistrare!

Între timp, repet, cine scrie la urmă scrie mai bine şi cinstit. Asta-i diferenţa. Şi-am zis tot ce am zis doar pentru că încă mai am încredere că oamenii văd diferenţa cu pricina. Trebuie doar să îi mai luminezi, din când în când.

Ca o firească şi nepretenţioasă concluzie: noi, ceilalţi, muritorii de rând şi fără „talentul” tău, n-avem nevoie să şantajăm, să înregistrăm pe ascuns, să minţim, să calomniem, să fraierim pe nimeni. Nouă ne vine ca o mănuşă adevărul 🙂

#HaiCuPresaAdevărată!

Later Edit: Acest material este, normal, „o fantezie dintr-o zi de toamna”, orice asemanare cu personaje reale ar putea fi dovedita, intr-un proces care exista deja. Si in altul care va exista curand. Altfel, daca se simte rau careva, o sa se auda :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.