Un tânăr, de 17 ani, din orașul Bolintin-Vale, județul Giurgiu este cercetat sub control judiciar, după ce a sustras din curtea unei locuințe un autoturism.

Poliţiştii giurgiuveni anunţă, printr-un comunicat de presă, că sâmbătă, 25 august a.c., în jurul orei 12.12, polițiștii giurgiuveni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către un tânăr de 15 ani, din orașul Bolintin-Vale, județul Giurgiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței sale de unde i-au autoturismul, iar din locuință mai multe bunuri.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat pe raza municipiului București, un tânăr de 17 ani, din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, care a sustras în noaptea de 24/25 august a.c., autoturismul din curtea locuinței apelantului.

Tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Giurgiu, iar la data de 19.09.2018 Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale a dispus măsura controlului judiciar”, este precizat în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.