Giurgiuveni de toate vârstele, din municipiu, dar şi din judeţ au răspuns invitaţiei echipei de la Biblioteca Judeţeană „I.A. Bassarbescu” Giurgiu de a participa la prima ediţie a unui târg de carte, eveniment ce, fără îndoială, va deveni o tradiţie la Giurgiu.

Activitatea s-a desfăşurat pe parcursul a două zile şi a debutat joi, 13 septembrie, cu deschiderea oficială la care au venit şi reprezentanţi ai administraţiei locale şi judeţene, demnitari, oameni de cultură şi iubitori de carte, elevi din mai multe comune ale judeţului nostru, dar şi copii de la case de tip familial din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu Giurgiu.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

 

„Mă bucur că am reuşit să avem şi noi, la Giurgiu, un târg de carte organizat de Biblioteca Judeţeană „I.A. Bassarabescu”, dar m-am bucurat şi mai mult să văd atât de mulţi giurgiuveni, de toate vârstele, prezenţi la evenimentul de astăzi. Sper ca acţiunea să devină o tradiţie, să avem cât mai multe edituri participante şi felicit conducerea Bibliotecii Judeţene pentru iniţiativă. Am înţeles că, la nivel naţional, doar opt biblioteci judeţene, printre care, iată, şi Giurgiu, organizează astfel de târguri de carte.

Vă felicit, încă o dată, şi vă asigur de întreg sprijinul meu pentru toate acţiunile viitoare!”, a spus despre eveniment preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

 

„Am participat, astăzi, cu plăcere, la primul târg de carte organizat de Biblioteca Judeţeană „I.A. Bassarabescu” Giurgiu, activitate care sper că va deveni o tradiţie şi la noi.

M-am bucurat să văd cât de mulţi giurgiuveni au venit la eveniment, dar mai ales m-a bucurat faptul că au venit foarte mulţi copii din judeţ. Sunt sigură că vor fi încântaţi de cărţile puse la dispoziţie de editurile participante, cărora le mulţumim pentru deschidere!

Felicitări doamnei director Daniela Bardan, dar şi tuturor celor care lucrează cu pasiune şi dăruire la Biblioteca Judeţeană „I.A Bassarabescu” Giurgiu!”, a spus şi deputatul Cristina Elena Dinu.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

La prima ediţie a târgului de carte de la Giurgiu au participat patru edituri, au fost lansări de carte, expoziţii cu vânzare, activităţi speciale pentru copii şi tineri iar mai mulţi deţinuţi de la Penitenciarul Giurgiu au devenit „cărţile vii” şi şi-au spus poveştile de viaţă. Puteţi urmări filmări de la eveniment accesând următorul link: https://www.facebook.com/bibliotecajudeteanagiurgiu/

De asemenea, mai multe imagini din prima zi a târgului, AICI: https://www.facebook.com/pg/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220/photos/?tab=album&album_id=2229171104033488&__xts__%5B0%5D=68.ARCJc4WWQArYa_jA0lAoswjcWDEi7-UWfn_7rsi1UKYQnm9AuDzey5Nddn4aJxri0HSYj1nWjyKUZicW6HmQ-hHTNPF7zU0nwFxUwsqpLvkmEqtjqiAZjtOMHcT6VMSijKx-0opk20GiGr1jtDjA1LGdG7WoYjEdyYhEJ5GsBj5-wsrQGtdKDA&__tn__=-UC-R

Cătălina Sfetcu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.