Social-democratul giurgiuvean Marian Mina a postat, în urmă cu câteva momente, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pe tema Conferinţei Judeţene de mâine a PSD despre care şeful PSD municipal, Nicolae Barbu, a susţinut, azi, că nu ar fi „statutară”.

„Preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Giurgiu, Nicolae Barbu, a ieşit, astăzi, într-o conferinţă de presă în care a încercat să arate că nu ar fi „statutară” Conferinţa Judeţeană a PSD de mâine, când va fi aleasă noua conducere de la Giurgiu.

Deşi soluţii existau, domnul Barbu a susţinut că nu a apucat să convoace o şedinţă similară la municipiu pentru stabilirea delegaţilor şi a vrut, astfel, să justifice faptul că Organizaţia Municipală a PSD Giurgiu nu va fi reprezentată la evenimentul de mâine. Şi mai îngrijorător este că Nicolae Barbu a anunţat că trei organizaţii locale din municipiu au fost dizolvate, dar, din păcate, iată că nici până acum nu a reuşit o reorganizare a structurii pe care o conduce.

Îi reamintesc domnului Nicolae Barbu faptul că, în cel mai recent Comitet Executiv Naţional, s-a stabilit ca în fiecare judeţ să fie convocate Conferinţe pentru alegeri interne, în perioada 10 septembrie-10 octombrie. 62 din cei 68 de membri ai CEx-ului PSD Giurgiu au votat pentru organizarea conferinţei pe 13 septembrie, pentru a avea timp să organizăm referendumul pentru familie ce va avea loc în data de 7 octombrie.
Fiecare şi-a exprimat opinia în CEx-ul de săptămâna aceasta, democratic, şi tot fiecare a votat aşa cum a considerat.

În acest context, îl rog pe domnul Barbu ca, atunci când vrea să mai vorbească despre statutul Partidului Social-Democrat, să mă caute ca să i-l dau pe cel actual, poate îl înţelege şi dânsul… Pentru că, dacă îşi aminteşte, statutul a fost schimbat în urma Congresului PSD din 10 martie. Ceea ce citeşte Barbu este statutul vechi şi, deci, informaţiile prezentate de dumnealui presei locale nu mai sunt de actualitate”, a scris Mina pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.