Reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au transmis, ieri, un comunicat de presă pe care îl redăm integral, în rândurile ce urmează:

„In conformitate cu adresa Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Giurgiu nr. 15861 din 08.09.2018 privind confirmarea focarului de pesta porcina africana in satul Branistari din comuna Calugareni, prin buletinul de analiza emis de catre Institutul de Diagnostic de Sanatate Animala Bucuresti, presedintele Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Giurgiu, doamna subprefect, Putaru Adriana, a dispus urmatoarele masuri:

 

  1. Inchiderea targului din localitatea Calugareni, precum si a celui din orasul Bolintin Vale, pe o perioada nedeterminata;

 

  1. Instituirea unor filtre de control rutiere si filtre de dezinfectie, formate din 4 reprezentanti ai D.S.V.S.A. Giurgiu, 2 reprezentanti ai Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu si 2 reprezentanti ai Inspectoratului de Jandarmi Judetean Giurgiu.

 

 

Prezentele masuri dispuse de catre presedintele C.J.S.U. au fost transmise si catre Comitetele Locale pentru Situatii de Urgenta de la nivelul judetului Giurgiu, in scopul aducerii la cunostinta locuitorilor de la nivelul fiecarei unitati administrativ teritoriale.

CJSU Giurgiu”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.