Senatorul PSD Niculae Bădălău a postat, în urmă cu câteva momente, pe pagina sa de Facebook, un mesaj referitor la „scandalul” de după petrecerea la care un lăutar care a cântat un vers menit să-i jignească pe românii din Diaspora.

„Tuturor celor care mă blamează pentru că am participat la o petrecere unde un lăutar a cântat o melodie ale cărei versuri NU le-am compus eu, NU le cunoșteam si prin urmare NU le-am fredonat… le transmit SCUZELE mele.

Cred că oricine este de acord când afirm că NU eu am compus melodia, cu atât mai puțin NU eu le-am șoptit la ureche versurile în cauză.
Simpla mea prezență la acea petrecere nu înseamnă că am orchestrat momentul.

Menționez că partea referitoare la diaspora s-a cântat o dată, lăutarilor specificându-li-se să nu insiste cu acel refren. Cei care mă cunosc știu că nu sunt adeptul unui astfel de vocabular.

In altă ordine de idei am prieteni, colegi de școală, cunoscuți, care sunt plecați în străinătate si nu aș fi îndrăznit niciodată să folosesc asemenea cuvinte la adresa dumnealor.

Consider că pentru opoziție, si nu numai, este mai ușor să critici și să arunci cu pietre în loc să construiești și să găsești soluții”, a scris Niculae Bădălău pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.