Un giurgiuvean, de 28 ani, este cercetat de polițiști, în stare de arest preventiv pentru comiterea mai multor furturi din locuințe în municipiul Giurgiu

 

Poliţiştii giurgiuveni transmit, printr-un comunicat de presă că, în perioada 12-24 august a.c., tânărul a pătruns pe timpul nopții în interiorul a trei locuințe din municipiul Giurgiu, profitând de faptul că proprietarii au lăsat deschise ferestrele imobilelor, de unde a sustras mai multe bunuri electronice, respectiv televizoare și telefoane mobile.

„Prejudiciul cauzat prin comiterea infracțiunilor, estimat la suma de 4,150 lei,  a fost recuperat în totalitate și predat persoanelor vătămate.

Față de persoana bănuită de comiterea acestor infracțiuni a fost dispusă la data de 27 august măsura reținerii, iar marți 28 august a.c., Judecătoria Giurgiu a emis pe numele acesteia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se continuă cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, este precizat în comunicat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.