Atât de tare le-a gâdilat creierul lor …superior faza cu „Muie PSD”, că, iată, unii extremisto-anti-PSD-işti sunt dispuşi s-o dea în masă. Nu eşti de acord cu ei? Muie(mă scuzaţi!, n.r.), analfabetule! Şi ţie şi lu’ mă-ta şi lu’ nevastă-ta, lu’ fii-ta, lu’ Pufi şi lu’ străbunică-ta, dacă vreau…

Sincer, de la unii care doar îşi dau cu părerea pe Facebook, că altă treabă n-au- la propriu-, n-am avut, n-am şi n-o să am vreodată pretenţii. Dar de la unu’ care şi-a tras blog pe care îl vrea credibil şi respectabil(apreciat nu doar de PNL-işti, că n-ai făcut nimic, băiatule!, ci şi de nehotărâţi, poate chiar de unii din tabăra adversarilor), bă, chiar aveam pretenţii.

Nu contează cât de lung ai păru’, ce-ai fumat, băut, cât şi unde, frăţică, dacă te vrei formator de opinie respectat, nu-i „dai muie”(mă scuzaţi!, n.r.), public, pe pagina blogului tău, mamei unuia care, pur şi simplu, nu te crede şi vrea detalii. Că, deh, n-or fi toţi de acord cu tine, pana mea!

Respectabili şi cinstiţi giurgiuveni, un domn de pe Facebook a publicat asta:

Pentru cei care nu ştiaţi, deci pentru cei mai mulţi, Giurgiu Acid este blogul unui tip (anti-PSD şi pro-Anton) destul de rar văzut prin Giurgiu, dar cu pretenţii de filosof politico-socialo-economico-psihologico-biologico-geograficoetc. giurgiuvean, şi cu pretenţii de ăl mai cu pix dintre pixurile urbei, însă cu un limbaj de mahala şi, spun apropiaţii, cu o atitudine pe măsură. Baby, hai să nu încurcăm Paraziţii cu paraziţi!

Noi ştim că te enervează când se ia lumea de doamna de la OFL Giurgiu, dar abţine-te, frate, că ai ieşit în lume, gata, te citeşte unu-altu’ şi nu au chiar toţi apetit pentru înghiţit una scurtă, ziua-n amiaza mare, pe Facebook, fie aceasta dată mamelor şi morţilor acestora!

Ce urât!

Depaaarte, sunteţi departe, domnule blogger…

Oricum, esenţa din mesajele politice ale voastre, ale unora dintre cei de dreapta, extremişti sau doar habarnişti, chiar asta este: Muie(mă scuzaţi!, n.r.), România! Nu de alta, dar i-aţi dat-o de nenumărate ori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.