Săteni de toate vârstele, reprezentanţii autorităţilor judeţene, politicieni şi prieteni ai primarului comunei Călugăreni, Marin Voinea, au participat, astăzi, la manifestările dedicate Zilei Comunei menţionate.

A avut loc o slujbă religioasă, evocarea momentelor istorice importante ce s-au petrecut la Călugăreni, au fost depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor din centrul localităţii respective, iar cei prezenţi au asistat şi la un spectacol artistic susţinut de Dan Ciotoi, Maria Dragomiroiu şi Aurel Moldoveanu.

Printre oaspeţi ai evenimentului s-au numărat preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, vicepreşedintele Lucian Corozel, parlamentarii PSD Niculae Bădălău, Cristina Elena Dinu şi Cristian Marciu, dar şi reprezentanţi ai unor instituţii giurgiuvene.

„Ziua Comunei Călugăreni, un eveniment deosebit la care am participat, şi anul acesta, cu bucurie! Îl felicit pe domnul primar Marin Voinea, atât pentru manifestările desfăşurate cu această ocazie, cât mai ales pentru întreaga sa activitate ca primar al comunei Călugăreni, aflată într-un continuu proces de modernizare.
În realizarea proiectelor sale va beneficia, ca întotdeauna, de întreg sprijinul meu şi al echipei mele!”, scrie Marian Mina, pe pagina sa de Facebook.

„Am participat, astăzi, alături de colegii mei din PSD, la activităţile desfăşurate cu ocazia Zilei Comunei Călugăreni!
Felicitări domnului primar Marin Voinea pentru organizare şi mult succes în tot ceea ce şi-a propus să facă pentru comuna pe care o administrează!
#PSDAlăturiDePrimariiNoştri”, a transmis şi deputatul Elena Dinu, pe Facebook.

„Ziua comunei Calugareni! Ediție în an #Centenar
Felicitări domnule primar Marin Voinea pentru acest dar minunat făcut concetățenilor dumneavoastră. 
Deși organizarea unui astfel de eveniment local nu este deloc un lucru ușor, locuitorii din Calugareni merită și un astfel de moment de destindere, de relaxare, moment care trebuie sa-i adune în vatra satului pe fiii comunei.

Felicitări!”, a notat pe pagina sa de Facebook şi senatorul Niculae Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.