Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a postat, în urmă cu câteva momente, pe pagina sa de Facebook, următorul mesaj:

„#Modernizăm judeţul Giurgiu! Am semnat, ieri, alături de vicepreşedintele Lucian Corozel, acorduri de finanţare şi cofinanţare pentru două proiecte foarte importante.

Primul vizează reabilitarea cu fonduri europene a Drumului Judeţean 412 A, Adunaţii Copăceni – Dărăşti Vlaşca – Novaci – Popeşti – Mihăileşti, proiect implementat în parteneriat cu vecinii bulgari. Vor fi executate lucrări pe o lungime de 12,5 kilometri de drum, iar valoarea totală a proiectului este de aproape 8 milioane de euro.

Tot ieri am semnat şi acordul de cofinanţare pentru proiectul “Road Safety and Ten-T Connectivity Ruse-Giurgiu”. Obiectivul general al proiectului prevede imbunatatirea accesibilității și securității rutiere şi îmbunătățirea conectivității între municipalitatea Ruse și județul Giurgiu la reţeaua de transport TEN-T. Toate echipamentele achiziţionate în cadrul proiectului vor intra în dotarea Direcției Judeţene de Transport, Administrarea Drumurilor Judeţene şi Control Trafic Giurgiu, a Poliției de Frontieră Giurgiu şi a Poliției Rutiere Giurgiu.

#FapteNuVorbe!”.

Detalii despre cele două proiecte, găsiţi pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Giurgiu, AICI: https://www.facebook.com/100013040142107/posts/529581490819851/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.