Şi în acest an, Asociaţia SOS Vieţile Copiilor şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Giurgiu au făcut posibilă plecarea în tabere la munte a 30 de copii beneficiari de măsură de protecţie specială-plasament în patru case de tip familial din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu, anunţă reprezentanţii DGASPC Giurgiu, într-un comunicat.

Ca şi în anii trecuţi, plecarea în tabere are loc în luna august, un bun prilej pentru copiii  de la casele de tip familial „Ansaloni”,  „Soarele” „Casa Mea ” şi „Casa Verde” să participe la activităţi educative, recreative şi de divertisment în cadrul taberelor.

Astfel, în perioada 12-17 august 2018, 20 de copii au fost într-o tabără organizată la Predeal  datorită sprijinului oferit de Asociaţia  SOS Vieţile Copiilor.

Alţi 10 copii au plecat  astăzi în  tabăra socială organizată la Centrul de Agrement -Vila Casa Elevilor din Sinaia. Tabăra este organizată în perioada 21-26 august  2018 de Ministerul Tineretului şi Sportului, prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Giurgiu„, este precizat în document.

A devenit deja o tradiţie ca parteneri instituţionali precum  Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Giurgiu şi Asociaţia SOS Vieţile Copiilor să ofere sprijin copiilor din sistemul de protecţie specială din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu. Doresc să le mulţumesc pentru  implicare şi pentru bucuriile aduse copiilor,  care au astfel oportunitatea de a petrece clipe minunate la munte”,  a declarat Dan Sima, director general al  D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

La sfârşitul săptămânii trecute, 40 de copii instituţionalizaţi din Giurgiu au plecat la Zărneşti, într-o tabără organizată de Grupul „Sufletişti în UK şi Europa”. ŞTIREA, AICI:    https://giurgiu-net.ro/archives/62272                                                                                        

                                                             

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.