Într-o recentă conferinţă de presă, senatorul PSD Niculae Bădălău a fost întrebat când se vor desfăşura alegeri în structurile organizaţiilor judeţene ale formaţiunii politice pe care o reprezintă.

“Preşedinţii organizaţiilor judeţene îşi încheie mandatul în primăvara anului viitor. Tot în 2019, vom avea două scrutinuri, astfel că, în această perspectivă, eu cred că alegerile în organizaţiile PSD vor fi în această toamnă, deci şi la Giurgiu va fi la fel”, a spus Niculae Bădălău.

De asemenea, făcând referire la disensiunile dintre unii “lupi tineri” din PSD Giurgiu, senatorul a reamintit faptul că cel mai periculos, într-o formaţiune politică, este să te izolezi.

“Sunt supărări de… lupi tineri. Politica mea a fost şi este aceea de a promova tineri giurgiuveni valoroşi. În 2011, eram singur aici şi am început să construiesc o echipă, spre deosebire de alţii. Pentru unii este greu să se adapteze la munca în echipă, este greu să se adapteze la cerinţele unui partid mare, dar politica este un sport de echipă. Şi Alexandru Andrei şi Răzvan Cuc au fost sprjiniţi de mine să fie la centru, Alexandru ca director la OSIM, Cuc- ministru al Transporturilor… Eu am încercat să formez o echipă, dar cel mai periculos lucru pentru unii este izolarea în partid”, a spus Bădălău.

Totodată, referitor la primarul din Mihăileşti, Mihai Dobre, Niculae Bădălău a fost tranşant: “Dobre nu va mai candida din partea PSD. Dacă pui un singur măr stricat într-un coş, se strică toate. Eu cu el nu putem fi în acelaşi partid. Prefer să promovez tineri, oameni de caracter şi loiali!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.