Tânărul care l-a ucis cu mai multe lovituri de cuţit pe un giurgiuvean, zilele trecute, în cartierul Policlinică din municipiul Giurgiu, era cercetat, încă din iunie pentru că a fost prins, alături de alte persoane, cu droguri.

Poliţia Giurgiu reaminteşte, astfel, că pe 3 iunie, în jurul orei 20.30, oamenii legii au oprit în trafic, pe Aleea Alexandriei, din municipiul Giurgiu, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, în care se mai aflau alți patru tineri cu vârstele cuprinse între 18 și 24 de ani.

În momentul opririi autoturismului polițiștii au observat că unul dintre tineri a aruncat pe geamul din dreapta spate, un portofel în care au fost găsite 11 pachețele ce conțineau fragmente vegetale suspecte a fi etnobotanice, cartea de identitate a acestuia și suma de 69 de lei.

În cauză polițiștii au întocmit acte premergătoare pentru comiterea infracțiunii de, cumpărarea sau deținerea de droguri pentru consum propriu, fără drept, conform art.4 alin.1 și 2 din Legea nr.143/2000, pe care le-au înaintat către structurile competente, respectiv D.I.I.C.O.T. – Serviciul de Combatere a Criminalității Giurgiu”, se arată într-un comunicat.

La momentul respectiv, tinerii au fost preluati de reprezentanţii instituțiilor competente.

„(…) S-a întocmit documentația necesară care a fost înaintată la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, singura instituție care, cu delegarea Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, poate instrumenta astfel de dosare”, anunţă poliţiştii.

Poliţia Giurgiu mai face o precizare, după apariţia în presă a unor informaţii potrivit cărora, anterior scandalului, acelaşi tânăr criminal ar fi fost prins cu un pistol asupra sa.

„Pistolul găsit de jandarmi cu câteva zile inainte asupra criminalului era de jucărie”, mai precizează conducerea Poliţiei Giurgiu.

Vă reamintim că, pe 13.08.2018 un tânăr de 22 ani, din municipiul Giurgiu a rănit mortal cu un cuțit un alt tânăr giurgiuvean, de 22 ani, în urma unui conflict spontan produs  între mai multe persoane. La ora actuala autorul este cercetat în stare de arest preventiv pentru comiterea infracțiunii de omor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.