Senatorul PSD de Giurgiu Niculae Bădălău a vorbit, în conferinţa de astăzi, şi despre “colegii” din PNL Giurgiu, acuzându-i că încurcă termeni şi “habar nu au care sunt problemele judeţului”. În plus, Bădălău i-a reproşat lui Marin Anton, preşedintele PNL Giurgiu, că, din nou, a implicat familia în discursul politic.

“Săptămâna trecută, am avut un eveniment fericit în familie. Fiica mea a fost cerută în căsătorie. Nu poţi să judeci asta politic. Eu mereu am avut bunul simţ să scot familia din discuţiile politice. Comentând evenimentul, domnul Anton a arătat încă o dată ce caracter mizerabil are şi a dovedit iarăşi lipsa lui de respect faţă de oameni, faţă de ce este mai sfânt pe lumea aceasta”, a spus Niculae Bădălău.

Referitor la conferinţele de presă ale PNL Giurgiu, demnitarul a opinat că, aşa cum se întâmplă şi la nivel central, şi la Giurgiu, liberalii dovedesc că nu au absolut niciun program privind cetăţenii.

“Conferinţele lor încep şi se termină cu PSD, cu Bădălău şi Mina şi alţii. Atât. Amestecă termenii juridici, habar n-au care sunt problemele judeţului. Nici la nivel central şi nici local nu au vreun program. PSD are, atât la nivel naţional, cât şi judeţean un program de dezvoltare. Au intrat în Giurgiu peste 300 de milioane de euro, avem proiectele pentru cele două spitale, Judeţean, respectiv cel de la Bolintin. Un proiect este de peste 25 de milioane de euro, celălalt de peste 20 de milioane de euro. Sănătatea este prioritară pentru noi şi să ştiţi că eforturile în ceea ce priveşte proiectele nu sunt deloc mici. Avem peste 12 miliarde de lei vechi pentru sprijinirea parohiilor sărace, proiecte pentru şcoli, Consiliul Judeţean mai are câteva drumuri de asfaltat, sunt şantiere deschise în toate comunele. Şi singura preocupare a PNL-iştilor sunt Bădălău şi Mina…”, a spus senatorul social-democrat giurgiuvean.

El a venit, astfel, cu precizări privind cele mai fierbinţi subiecte “tocate” de opoziţia din Giurgiu.

“Tot vorbesc de Vamă, că nu vrea Bădălău să fie la Primărie. Am spus şi repet, este un obiectiv de interes naţional. Nu ne aduce niciun venit la bugetul local şi nu are rost să investim noi acolo din bugetul local. Dacă s-a luat hotărârea ca Vama să treacă la Ministerul de Finanţe, nu a fost decizia lui Bădălău, ci a Guvernului. Apoi, Apa Service. Societatea deserveşte judeţul, deci, în opinia mea, ar funcţiona mai bine în subordinea Consiliului Judeţean. Iarăşi, discută domnii din PNL despre Zona Liberă, dar habar n-au să facă diferenţa între o zonă liberă şi un parc industrial. Dar la cine trebuie să fie, este o problemă juridică pe care o rezolvă, în prezent, în instanţă CJ şi Primăria Giurgiu, nu este problema PSD sau a mea”, a mai declarat Niculae Bădălău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.