Senatorul social-democrat giurgiuvean Niculae Bădălău a participat luni, 13 august, la conferinţa de presă a PSD Giurgiu. Cu această ocazie, demnitarul a dorit să-i mulţumească Laviniei Crişu pentru activitatea desfăşurată în perioada cât a fost prefectul judeţului nostru.

„Am declarat în mai multe rânduri că sunt foarte mulţumit de activitatea doamnei Crişu. A fost o discuţie la nivel central, şi-au băgat coada nişte giurgiuveni, şi doamna Lavinia Crişu s-a retras din funcţia de prefect. Îi mulţumesc public pentru că a fost un prefect foarte bun! Este un jurist de marcă şi îmi doresc să ocupe, în viitor, o funcţie importantă chiar în administraţia centrală. Ca prefect şi-a îndeplinit atribuţiile cu cinste şi demnitate. Că a tot acuzat-o opoziţia de implicare politică…, eu îmi doresc să terminăm odată cu ipocrizia aceasta. Politica mea este aceea de a promova oameni competenţi. Îi mulţumesc încă o dată pentru că a avut o activitate foarte bună la cârma judeţului”, a spus Niculae Bădălău.

Întrebat dacă există o propunere din partea PSD Giurgiu cu privire la noul prefect, senatorul a spus că, fără îndoială, primarii vor avea un cuvânt de spus, având în vedere relaţiile de colaborare între Prefectură şi unităţile administrativ-teritoriale.

De asemenea, la întrebarea cum îşi doreşte să fie noul prefect, Niculae Bădălău a declarat: „Prefectul trebuie să ţină un echilibru în administraţie. Doamna Crişu şi-a făcut datoria şi sper ca următorul prefect să fie un om echilibrat şi să conducă instituţia aşa cum a făcut-o doamna Lavinia Crişu”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.