Nenumărate variaţiuni pe aceeaşi temă au apărut în spaţiul public(virtual) de când cu faimoasele plăcuţe de înmatriculare… Una mai ceva decât alta, unele atât de pro, că te şi sperii, altele contra într-atât, încât răsufli uşurat la gândul că, totuşi, mai avem o şansă…
Pe adresa redacţiei, am primit, la sfârşitul săptămânii trecute, un text, de la un cititor, pe care am considerat că merită să vi-l împărtăşim. De aceea, îl şi redăm integral, în rândurile ce urmează:

„Recunosc m-am înșelat! Am crezut că Suia Muiedeză își va pierde din importanță, dar, în lipsă de ceva mai bun, aceasta pare să devină un program politic, pe care opoziția unită în jurul ei l-a adus deja stadiul de ofertă de guvernare. Dreptacii ăștia politici, indiferent dacă ar vrea să dea sau ar vrea să ia SUIE, toți sar să îl apere pe camionagiul pieton, plătitor de plăcuțe de înmatriculare SUITE, căruia „oribila poliție română” 😂 i-a întrerupt brusc cariera și i-a confiscat programul politic.
După ardoarea cu care susțin SUIA MUIEDEZĂ ai impresia că SUIA e elementul catalizator al dreptei politice românești. De la useristul Bârnă care, timid, se întreabă public retoric – Ce poate fi rău într-o SUIE liber consimțită (?), până la peneli…dele cu scârț, care îl compătimesc pe camionagiul din Muedia că poliția l-a abuzat lăsându-l fără SUIE și până la Cioloș care mai are puțin și își numește platforma politică MUEDIA SUIEI 100, toți sunt de acord că viitorul României stă în libertatea administrării eficiente a SUIEI. Bă, nici unul nu susține măcar ceva anal sau mai pălmaș, ceea ce ar putea intra în conflict cu teoriile privind libertățile sexuale. În fine. Altfel spus, guvernarea și necesitățile acestei țări găsesc pentru prima dată un răspuns universal valabil la onaniștii noștri politicieni de dreapta, care ar fi cam așa:
Autostrăzi?- SUIE
Pensii? – SUIE
Salarii? – SUIE
Justiție? – SUIE
Sistem de sănătate? – Ohooo, aici multă SUIE!
Uniunea Europeană?- Aici ne dau ei multă SUIE și noi zicem că ne place.
Cu o astfel de soluție politică universal valabilă dreapta politică românească crede că nu are cum să nu câștige electoratul român. Și dacă nu pot ei să ne dea atâta SUIE pe cât ar trebui, par că au vorbit deja să primească ajutor de la diasporezi și europenii, pentru a ne mulțumi pe toți! Problema însă rămâne: Noi chiar vrem?â

#fărălacheiiPPEșiaiconservatoriloreuropeniînfuncțiipubliceminim15ani
De Gogu Orlando !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.