În campania pentru alegerile locale din 2016, PNL- în principiu-, alături de alte micuţe şi înfometate formaţiuni politice anti-PSD şi-au format o haită de hiene hămeiste, pe Facebook, şi au înregistrat o premieră în România: cea mai nenorocită şi mizerabilă „luptă” on-line. Practic, au impus moda conturilor false, cu nişte rămaşi pe dinafară, deci fără treabă la serviciu, persoane cu interese imediate şi mârşave, disponibile 24 de ore din 24 pentru: calomnie, injurii, manipulare de cea mai joasă speţă. La Giurgiu, a fost, poate, cea mai urâtă campanie, din toată ţara! Aşa a fost, ştim cu toţii.

Denigrare, decredibilizare, comentarii mincinoase şi injurii care să acopere, mereu, mereu, răspunsurile celor acuzaţi, calomniaţi, înjuraţi.

Ştiam că, totuşi, oamenilor de bine nu le place aşa ceva. S-a dovedit asta la alegeri. Şi la locale, dar şi la parlamentare.

Finanţatorii haitei de hiene hămesite au pierdut tot. La fel şi hienele.

Cei care au creat sistemul ăsta mizerabil, sub umbrela „dreptului la liberă exprimare”, n-au înţeles nimic. Nimic. Nu au argumente, contraargumente sănătoase, nu pot purta dialoguri serioase, dezbateri pe idei, nu au idei, au doar o furie pe care, dacă-i întrebi faţă în faţă, nici n-o pot explica. „Muie PSD” în toate formele şi hai să râdem până ne cufurim pe noi! Ce să-i faci, aşa-i cu frustrările! Că, dacă ai şti că le ai, ai încerca să rezolvi problema…

N-au înţeles nimic. Ba chiar au trecut, zilele astea, la un alt nivel. La Giurgiu, evident, dar probabil că fenomenul se va extinde şi în alte judeţe. Şi iar înregistrează o premieră negativă în ţara asta blestemată: au postat pe Facebook un aşa-zis carton cu nişte declaraţii „incendiare” pe care le-ar fi făcut un primar PSD.

ATENŢIE! Nu se ştie unde au apărut declaraţiile, nu există niciun link către vreun ziar unde să fi apărut sau către un material video cu declaraţia respectivă, e, aşa o poză cu un text pe care ar trebui să-l luam de bun. Că suntem nişte tâmpiţi, în mintea lor.

La o primă şi scurtă vedere, ţi se zbârleşte părul din cap. Adică, bă, primarul ăsta ori e bolnav ori nu le are pe toate! N-a existat nimeni în istoria politică a României să îndrăznească să declare aşa ceva!

Ghinionul mizerabililor este că lumea îl cunoaşte pe Marin Voinea. Cine nu-l cunoaşte şi înghite asemenea rahaturi manipulatoare, acela are o problemă! E precum filmuleţele cu OZN-uri din care coboară, la Târgovişte sau prin apropiere, un omuleţ verde care face pipi din picioare… Şi noi facem milioane de distribuiri cu lacrimi în ochi. Băi! Pe bune?

Oficial, Marin Voinea ne-a oferit o dezminţire a acestei mizerii, intrigat că este nevoit să răspundă pentru invenţii(evidente, citiţi cu atenţie!) de acest tip!

În urmă cu două zile, şi pe contul de Facebook al fiicei sale a apărut, oficial, dezminţirea cu pricina.

Condamnăm ferm acest tip de manipulare şi de încercare de a-i înfiera pe români! Condamnăm ferm felul în care se face uz de dreptul la liberă exprimare de către cei care vor să pună mâna pe Putere!

Condamnăm ferm minciuna şi ştim că şi românii sunt alături de noi!

Nu aşa-i atrageţi de partea voastră! NU! E demonstrat.

 

Cătălina Sfetcu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.