Senatorul PSD de Giurgiu Niculae Bădălău a oferit marți o declarație pentru PSnews.ro în care tranșează gestul primarului PSD din Pucioasa, Constantin Ana, care a semnat inițativa Uniunii Salvați România (USR), Fără Penali în funcții publice.

„Concret, chestionat cum comentează gestul primarului PSD din Pucioasa, Niculae Bădălău a spus că este unul „total nefericit”.

„Toți ne dorim o Românie curată, toți ne dorim o Românie fără abuzuri. Eu cred în democrație și cred în libertatea cuvântului, dar în același timp cred că PSD și întreaga societate trebuie să dorească eliminarea abuzurilor, să avem o Românie în care să ai siguranța unei măsurări, a unei judecăți corecte, este mult mai important decât părerea unui om. Faptul că dânsul semnează alături de cei de la USR, care cu scuzele de rigoare, inițiativele lor câteodată nu fac nimic decât gălăgie, mi se pare total nefericit”, a spus senatorul PSD.

Niculae Bădălău a analizat inclusiv situația justiției din România identificând anumite probleme care există în prezent, completând că „lucrurile trebuie analizate mai profund”.

„PSD-iștii sunt oameni care vor corectitudine. Eu vreau corectitudine, să știu bine că stau în fața unor oameni și mă judecă corect fără a fi influențați de alți oameni. Cred că fiecare instituție trebuie să intre pe făgașul ei. Nu au ce căuta serviciile, nu au ce căuta procurorii, care uitați acum un caz că au în cercetare judecători și este clar că acești judecători nu judecă corect. Lucrurile astea trebuie să le discutăm. Pentru că tot ceea ce iese în public, mi se pare că influențează libertatea justiției și discutăm despre o putere în stat care ar trebui să fie total independentă. Ceea ce noi sesizăm în ultimele luni este că totuși în această instituție, cum spuneam, între ghilimele, „liberă”, sunt foarte multe influențe și până la urmă și judecătorii sunt oameni. Dacă un cetățean condamnat penal nu are voie să ocupe o funcție de conducere, un judecător cercetat cum judecă corect alte cazuri? Deci lucrurile trebuie analizate mai profund”, a declarat Niculae Bădălău.

De asemenea, senatorul PSD de Giurgiu, a spus despre primarul din Pucioasa că a „tratat destul de simplist” și „nu este corect să semneze alături de cei de la USR”.

ÎNTREGUL ARTICOL, AICI: https://psnews.ro/badalau-arata-ce-nu-s-a-spus-despre-primarul-psd-care-a-semnat-farapenali-exclusiv-223770/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.