Anunţul a fost făcut, în urmă cu câteva momente, pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Giurgu.

„Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu va avea, de luna viitoare, un medic epidemiolog!

“Toate eforturile depuse de catre conducerea Consiliului Judetean Giurgiu, alaturi de conducerea SJUG, incep sa contureze rezultate in sensul in care un nou medic se alatura echipei de specialisti a spitalului.

​Astfel, ca urmare a derularii concursului de ocupare a postului de medic specialist epidemiologie, incepand cu luna viitoare, spitalul va avea un medic epidemiolog, cu un rol foarte important in prevenirea, controlul infectiilor asociate asistentei medicale. Cu pasi marunti, dar siguri, lipsa de personal medical incepe a se diminua, dar mai este mult de munca pana la asigurarea unui număr suficient de medici raportat la nevoile medicale.

In paralel cu angajarea de personal specializat, conducerea spitalului, datorita sprijinului domnului Marian Mina si a echipei acestuia, lucreaza intens pentru reabilitarea, extinderea si dotarea spitalului si la finalizarea documentatiilor tehnico economice necesare demararii unor proiecte de mare anvergura asupra carora vom reveni cu detalii.

De asemenea, precizam ca, incepand de maine, 18.07.2018, noul medic specialist oncologie medicala isi incepe activitatea.

Le uram mult succes noilor membri ai colectivului medical superior!”, scriu reprezentanţii CJ Giurgiu, pe Facebook.

Săptămâna trecută, au obţinut, în urma unui concurs, posturi un oncolog şi un specialist în obstetrică-ginecologie pentru SJU Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.