Numele preşedintelui PNL Giurgiu, Marin Anton, implicat într-un nou scandal. Jurnaliştii de la Antena 3 au prezentat, azi, un material în care prezintă cum un angajat al uneia dintre firmele latifundiarului giurgiuvean ar fi încercat să dea peste angajaţii de la Drumuri cu ditamai camionul. 

Şoferul agresiv a fost oprit la control de către angajaţii de la Drumuri Judeţene, el transportând, se pare, în camion o cantitate de grâu peste limita admisă.

„Unul dintre camioane a fost oprit la un control și s-a descoperit că era încărcat peste limita legală.

În timpul verificărilor, însă, unul dintre angajați a încercat să dea cu mașina peste funcționarii care făceau verificările.

Totul a fost filmat. Poliția face anchetă după incident. Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Marian Anton a afirmat că grâul transportat de camionul oprit în trafic de cei de la Drumuri aparține unei firme în care fiul său este unul dintre acționari, iar oprirea a fost abuzivă. „Atâta timp cât mașina pleacă din câmp legal fără a avea bon de cântar, nimeni nu știe ce cantitate se află în camion în acel moment. Domnii de la CJ Giurgiu au făcut abuz extraordinar, știind probabil că sunt mașinile mele”, a spus Marin Anton pentru Antena 3.

Hai, nu zău! Cum aşa, frate? De ce abuziv? Transporţi chestii cu ale tale camioane pline ochi, pe drumurile noastre judeţene? Plăteşti! Depăşeşti greutatea maximă admisă pe drumul respectiv? Plăteşti! Că şi-aşa te plângi în conferinţe că cică n-avem drumuri… D-aia arată cum arată, că ni le distrug unii care se smiorcăie că cică sunt abuzive controalele şi că ei au o stea în frunte şi trebuie doar să câştige, nu să şi dea înapoi statului şi comunităţilor de pe urma cărora câştigă. Băi, frate, mare tupeu!

Noi propunem, înainte să mergem să vedem nu ştiu ce balastieră de pe Saturn, domnule Anton, să ne duceţi într-un tur pe la firmele dumitale, să mai cântărim un grâu, să mai numărăm o maşină, să mai temperăm angajaţii, una-alta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.