Toti cei care vor sa imbratiseze o cariera de pompier se pot inscrie la concursul pentru admiterea la Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila Pavel Zaganescu Boldesti, unde, daca vor fi declarati admisi, vor urma o perioada de scolarizare de circa un an de zile (ianuarie-noiembrie 2019), anunţă reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) Giurgiu, într-un anunţ postat pe pagina de Facebook a instituţiei.

Conform sursei citate, documentele necesare participarii la concurs se depun de catre candidati la Serviciul de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Vlasca” al judetului Giurgiu, pana la data de 23 noiembrie 2018, pentru sesiunea planificata in perioada 10-21 ianuarie 2019.

„Concursul de admitere se desfasoara in 2 etape, dupa cum urmeaza:
a. Etapa I – probele eliminatorii: contravizita medicala si evaluarea performantelor fizice;
b. Etapa a II-a – proba de evaluare a cunostintelor: test grila la disciplina matematica (algebra).
Detalii despre continutul dosarului de recrutare, precum si alte date si informatii legate de concurs se pot obtine de la Serviciul Resurse Umane, zilnic de luni pana vineri, intre orele 09.00-15.00, la sediul I.S.U. „Vlasca” Giurgiu, din str. Dorobanti, nr. 19 sau accesand site-ul institutiei: www.isugiurgiu.ro/cariera, tel. 0246.215.150, interior 27120.

Mult succes doritorilor si va asteptam in numar cat mai mare sa va alaturati echipei I.S.U. GIURGIU!”, este precizat în anunţul ISU Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.