Parlamentarul social-democrat giurgiuvean a transmis, în această dimineaţă, un mesaj pe acest subiect, prin intermediul paginii sale de Facebook.

„Codul Administrativ a fost votat ieri în Camera Deputaților! Este un mare pas înainte pentru autonomia reală a administrației publice față de administrația publică centrală. De acum înainte, administrația publică va avea toate instrumentele necesare pentru a oferi un serviciu public de calitate cetățenilor acestei țări.

Menționez că este o lege care a primit susținerea unanimă a Asociației Comunelor, Asociației Orașelor, Asociației Municipiilor și Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România.

PSD și-a asumat acest proiect esențial care va schimba definitiv administrația publică din România, făcând-o mai eficientă și mai apropiată de oameni! Totodată, este important de menționat faptul că, prin acest Cod Administrativ, s-au creat premisele viitoarelor legi ale descentralizării și ale reorganizării administrativ-teritoriale”, notează Niculae Bădălău pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.