Dacă ieşi în stradă şi scandezi lozinci penale împotriva lui Dragnea, dar nu urli ca descreieratul împotriva lui Iohannis care are şase case şi trei apartamente, cu probleme în Justiţie de asemenea(cu imunitatea aferentă), case cumpărate cu bani din „meditaţii” despre care nu îşi aminteşte „cum” i-a primit, eşti haştagul cui?

Dacă ceri Justiţie în cazul „ciumei roşii”, de ce nu te preocupă şi Justiţia în cazul „ciumei galbene sau portocalii”? Pentru că eşti haştagul cui?

Dacă te baţi cu jandarmii ca să „aperi” Codurile Penale de Dragnea, dar nu te baţi cu jandarmii pentru condamnările cu executare ale condamnaţilor susţinători sau chiar membri ai partidului care mormăie din opoziţie împotriva PSD? De ce? Pentru că eşti haştagul cui?

Dacă nu ceri dreptate şi pentru familiile achitaţilor morţi, doar speculezi în mod „intelectual” „moartea contemporană”, eşti haştagul cui?

Dacă şeful tău e nehotărât şi nu prea ştii ce să strigi, eşti haştagul cui?

Dacă nu strigi împotriva unor firme nesimţite care nu plătesc salarii la timp şi sunt în insolvenţă şi au datorii de milioane de euro la stat şi evident chiar la tine, eşti haştagul cui?

De ce râzi ca tâmpitul când un PSD-ist e agresat, dar urli ca descreieratul dacă un USR-ist sau PNL-ist care participă agresiv la proteste neautorizate e băgat în dubă, cu capul înainte? Eşti haştagul cui?

Pe cine apără haştagul tău, frate? Pe cine aperi tu?

De ce n-ai rezistat şi când au măcelărit veniturile cei care te cheamă acum în stradă? Eşti haştagul cui?

Auzi, dar când vei fi haştagul tău?  

Să ţii minte un fapt: România nu e haştag, România ştie să judece. Şi nu pricepe de ce nu eşti chiar atât de # pe măsura urii tale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.