Întrebat în conferinţă de presă, joi, 21 iunie, cum comentează afirmaţiile făcute de către deputaţii Alexandru Andrei şi Răzvan Cuc referitor la participarea PSD Giurgiu la mitingul din 9 iunie, potrivit cărora meritul numărulului foarte mare de participanţi s-ar fi datorat exclusiv primarilor, încercând, astfel, să minimalizeze efotul întregii echipe a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău a fost tranşant. El a declarat că liderul organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu s-a ocupat de organizare, în proporţie de 90%, şi, mai mult, cei doi deputaţi n-au avut nicio contribuţie.

„Am încercat şi cred că am reuşit să fac, aici, la Giurgiu, o echipă solidă, corectă în idei şi acţiuni, când toţi am mers pe acelaşi drum. Ca dovadă, PSD Giurgiu a fost pe primul loc la rezultatele ultimelor alegeri.

După alegerile din 2016, fiecare din cei trei, Mina, Cuc şi Alexandru, a luat-o pe drumul său. Mina este preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Giurgiu, iar cei doi sunt deputaţi. Ca atare, fiecare se ocupă de partea lui. O fi mai anostă partea asta parlamentară, cu mai puţină activitate administrativă, dar să intre fiecare pe făgaşul lui… Şi ca politică, Marian Mina s-a descurcat foarte bine până acum. De miting, că despre asta a fost vorba, tot domnul Mina s-a ocupat de organizare, în proporţie de 90%. Cu şedinţe, discuţii cu domnii primari. Aşa cum ştiţi, s-a discutat şi de partea financiară. Astfel, fiecare parlamentar, lider de organizaţie, în mod transparent şi legal, a fost rugat să aloce o sumă pentru materiale promoţionale. Noi toţi am acceptat, dar domnii Răzvan Cuc şi Alexandru Andrei au refuzat, nu au vrut să contribuie. Şi apoi au ieşit şi au vorbit despre organizare…

Dacă vrei să faci parte dintr-o echipă, trebuie să îţi asumi şi responsabilităţile! Unii, din păcate, se grăbesc şi nu înţeleg că politica PSD pune cetăţeanul pe primul loc, nu propria carieră.

Apoi, cea mai mare problemă într-un partid e auto-izolarea. Asta trebuie să ţină minte!
Domnul Mina este preşedintele PSD Giurgiu şi este susţinut de toţi preşedinţii de organizaţii locale. Dacă unii sunt nemulţumiţi, treaba lor, să ştiţi că partidul merge înainte şi fără ei”, a declarat Niculae Bădălău.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.