Un reprezentant al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu a participat joi,  14 iunie, la o acțiune dedicată Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge. Activitatea, organizată la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină, a avut ca scop transmiterea unui mesaj de mulțumire pentru implicarea în acțiunile bazate pe voluntariat și altruism.

Jandarmeria Giurgiu anunţă că, în fiecare an, jandarmii giurgiuveni au inițiat acțiuni de donare de sânge și au fost alături de semenii lor aflaţi în suferinţă, demonstrând că solidaritatea şi spiritul civic sunt caracteristice instituției.

„După prima acțiune de donare, mulți dintre jandarmi au devenit donatori voluntari și merg la fiecare 3 luni pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de transfuzii sanguine.

Ultimele acțiuni de donare de sânge organizate de jandarmii giurgiuveni au avut loc în lunile februarie și noiembrie 2017, urmând ca în toamnă să se desfășoare o nouă campanie la nivelul instituției”, este menţionat într-un comunicat de presă al IJJ Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.