Un bărbat urmărit național și internațional, pe numele căruia era emis mandat european de arestare pentru trafic de persoane, a fost depistat de polițiștii giurgiuveni.

Oamenii legii transmit, printr-un comunicat de presă că marți, 12 iunie a.c., polițiștii giurgiuveni au depistat în trafic, un bărbat. de 42 de ani, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, urmărit național și internațional.

„Cu ocazia activităților desfășurate s-a constatat că pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Republica Franceză au emis la data de 16.05.2018 un mandat european de arestare pentru trafic de persoane. Persoana depistată a fost condusă la sediul I.P.J. Giurgiu în vederea întocmirii documentației necesare si ulterior la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București , fiind reținută pentru 24 de ore și introdusă în Arestul Central al D.G.P.M.B”, se arată în comunicat.

Conform sursei citate, la data de 13.06.2018 bărbatul urmează  să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Curții de Apel București în vederea audierii și dispunerii asupra extrădării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.