Blogul Giurgiu-net.ro este si va ramane o platforma de exprimare a societatii civile. Nu ne intereseaza audienta, scriem pentru noi, pentru a ne informa reciproc despre problemele fierbinti ale urbei noastre.

Spune si tu! Alatura-te si tu echipei Giurgiu-net.ro! Oricine  se autentifica apasand butonul Fii si tu autor pe Giurgiu-net va primi in maxim 24 de ore de la autentificare o parola, pe e-mailul cu care s-a autentificat, cu ajutorul careia va putea posta texte si imagini ca orice alt autor Giurgiu-net.ro. In felul acesta intri cu drepturi depline in echipa Giurgiu-net.ro si poti scrie informatiile pe care nu le poti tine numai pentru tine.

Spune si tu! Comentarii in timp real! O alta modalitate de a intra in echipa Giurgiu-net.ro este aceea de a posta comentarii la postarile autorilor. Este suficient sa notezi un nume si o adresa de e-mail iar comentariu tau va aparea imediat dupa ce a fost postat fara sa astepte aprobarea administratorului. Atentie! folosirea cuvintelor indecente va introduce automat I.P.-ul si adresa ta de e-mail in spam ceea ce presupune ca nu vei mai putea posta comentarii si nici nu te vei mai putea autentifica niciodata.

Spune si tu! Acum e mai usor ca niciodata! Nu sta deoparte, implica-te si lupta alaturi de noi. Impreuna construim o lume mai buna.

Si nu uita: Cititorii nostri sunt mai inteligenti decat ai lor !

1 COMENTARIU

  1. Mege si cu alt e-mail… ha. ha. ha. si mai stie nimeni cine a bagat comentariul meu, hi,hi,hi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.