Schimbarile din conducerea PDL Giurgiu anunta si schimbari masive in planul administratiei giurgiuvene. Exista chiar o incordare in PDL pentru ca talibanii condusi de Mihai Dobre doresc o schimbare rapida a oamenilor ramasi din era Cantaragiu, iar proaspatul ales Marin Anton sub masca diplomatiei nu vrea sa puna toti oamenii talibanilor pe functii pentru a nu pierde definitiv controlul in organizatie. Singurul nume vehiculat pana acum este cel al lui Robert Cristoi , un tip integru, sustinut, se pare, de talibanii care nu au o rezerva serioasa de nume pentru functii importante. Totusi, Anton nu se grabeste sa faca schimbarile iar Cristoi, in schema domniei sale, ar putea ajunge iarasi subprefect inlocuindu-l pe actualul Daniel Fita, dar nu mai mult de atat.

Dupa sedinta de vineri, pe care talibanii au tinut-o la Mihailesti  in ciuda absentei lui Anton, presedintele PDL se gandeste ca pe functia de reprezentant al guvernului in teritoriu sa isi puna un om de incredere prin care sa gestioneze problemele in judet.

O varianta pentru functia de prefect este domnul Gabriel Rasvan Toader, fost candiat la parlamentare in judetul Giurgiu, actual director in Ministerul Mediului si care nu pare a avea o relatie confortabila sub ministrul UDMR László Borbély. In felul acesta dl Toader ar putea sa isi pregateasca si colegiul pentru alegerile de peste doi ani in timp ce actioneaza in judet la ordinul nemijlocit al presedintelui Anton.

Razvan Toader este un mai vechi prieten al organizatiei PDL Giurgiu, o persoana tanara si, se pare, cu posibilitatea de a fi agreat pentru functie de tabara talibanilor.

Nu trebuie uitat ca domnul Razvan Toader este cel care i-a pus la dispoziţie lui Traian Băsescu un sediu de campanie pentru referendumul din 2007, asadar are si un ascendent catre conducerea absoluta a PDL.

Pana cand se va ajunge la un rezultat, e bine de stiut ca nici prefectul inca in functie, Norut Stanisteanu, nu sta cu mainile in san. Abila persoana politica, Stanisteanu isi joaca in mare atentie fiecare carte cu speranta de a ramane in continuare pe functie, ceea ce nu este exclus chiar daca, se pare, il leaga o relatie de afin cu fostul presedinte Bogdan Cantaragiu.

9 COMENTARII

  1. Adica tot de la Bucuresti, si se mai lauda ca e giurgiuvean cand se ruga de oameni sa il aleaga!

  2. Cred ca Stanisteanu pleca acum ca nu mai are cu cine sa bea si sa faca furaciuni. Toti partenerii lui (de bautura si furaciuni) nu mai sant pe aici…unii s-au pensionat, altii sant la puscarie si ceilalti au fugit la Bucuresti.
    GOGU STIE TOT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.