Vesele, pline de viaţă şi curioase să afle cât mai multe despre Giurgiu, doamnele din Organizaţia Municipală a Femeilor Social-Democrate Târgovişte au venit, joi, 7 iunie, în vizită în municipiul nostru. Aceasta, la invitaţia deputatului Cristina Elena Dinu şi a preşedintelui OFSD municipal Giurgiu, Petronela Săndulescu. Vizita doamnelor din Târgovişte are loc la 3 săptămâni de la un schimb de experienţă similar ce a avut loc în „Cetatea de Scaun a lui Mircea cel Bătrân”.

Flori, pâine şi sare, dar mai ales multă bucurie. Cu toate acestea au fost întâmpinate doamnele social-democrate târgoviştene de către Elena Dinu, preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, primarul Nicolae Barbu, Petronela Săndulescu şi colegele sale de la municipiu, de către liderul OFSD Giurgiu judeţean, Crina Stoianovici, şi de vicepreşedinte al OFSD naţional, Aurelia Dobre.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

A urmat o conferinţă de presă în care fiecare dintre cei prezenţi în faţa jurnaliştilor giurgiuveni a transmis mesajul său cu privire la eveniment.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

 

Deputatul Cristina Elena Dinu:  

„Organizaţia Municipală a Femeilor Social-Democrate Giurgiu primeşte astăzi, pe bază de reciprocitate, vizita colegelor de la OFSD Târgovişte, împreună cu preşedinta organizaţiei, colega mea, doamna Carmen Holban şi cu vicepreşedintele Oana Vlăducă. Le mulţumesc mult pentru prezenţă domnilor Mina şi Barbu. Noi, femeile, apreciem întotdeauna când iniţiativele noastre sunt recunoscute de către Organizaţia de seniori. Este o iniţiativă a noastră, a doamnelor din Parlament, să încercăm să înfrăţim, dacă vreţi, organizaţiile de femei ale PSD, şi am început, iată, cu organizaţiile municipale. Aceste acţiuni se vor extinde, sunt sigură, şi la nivelul altor organizaţii. Întâlnirea de astăzi este un bun prilej de a ne cunoaşte, de a schimba idei, de a face schimb de experienţă în politică şi nu numai”.

Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina:

„Le urez bun venit doamnelor din OFSD Târgovişte! Mi-a povestit doamna deputat Dinu despre cât de frumos a fost în vizita pe care a făcut-o, recent, alături de colegele de la municipiu, în Târgovişte. Consider că aceste întâlniri pe care doamnele din PSD le organizează sunt foarte bine venite. Salut prezenţa alături de noi şi a doamnelor Crina Stoianovici şi Aurelia Dobre. Le apreciem efortul, munca şi devotamentul femeilor social-democrate care dau suflet partidului. Vă asigur, doamnelor, că, în permanenţă veţi găsi un sprijin în mine. Voi fi alături de dumneavoastră la toate activităţile şi vă mulţumesc încă o dată”.

Preşedintele PSD municipal, Nicolae Barbu:

„Bun venit la Giurgiu! Este o mare onoare să vă avem alături!. Am ferma convingere că atunci când femeile se întâlnesc, nu doar vorbesc, ci fac treabă bună. Ştiu că dincolo de vizita în sine, veţi împărtăşi din experienţa politică şi veţi stabili acţiuni comune. Toate acestea ne bucură şi ne ajută în tot ceea ce facem. Ştiu că nu vă veţi opri aici, iar noi vom fi mereu alături de dumneavoastră!”

Deputat Carmen Holban, preşedintele OFSD Târgovişte:

„Vă mulţumim pentru invitaţie! Sunt extrem de onorată că astăzi, împreună cu echipa mea, alături de doamna deputat Oana Vlăducă, suntem în Giurgiu. Ne-aţi primit atât de bine, cu atât de multă căldură, vă întoarcem această invitaţie şi ne simţim onorate să fim aici! Vreau să transmit urările de bine din partea preşedintelui PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Am lansat aceste întâlniri pentru a ne cunoaşte mai bine. Este un schimb de experienţă ce va sta la baza acţiunilor noastre viitoare, astfel încât să punem bazele în fiecare judeţ a unor organizaţii OFSD foarte puternice”.

Preşedintele OFSD Giurgiu municipal Petronela Săndulescu:

„Salut prezenţa doamnelor din Dâmboviţa la noi, la Giurgiu! Vă felicit pentru acesată iniţiativă, aceea de a desfăşura astfel de evenimente al căror principal scop este acela de a ne cunoaşte mai bine, de a face schimb de idei şi de experienţă. Organizaţia de femei social-democrate Giurgiu va răspunde întotdeauna prezent la astfel de activităţi, pentru că sunt beneficie. Trebuie să arătăm că suntem puternice, unite şi că PSD se poate baza pe noi!”

Vicepreşedinte al OFSD la nivel naţional, Aurelia Dobre:

„Le mulţumesc doamnelor din Târgovişte pentru prezenţă! Astăzi, vom avea şi o întâlnire cu mai multe doamne din municipiu, va fi prezentat şi un program de lucru pentru acţiuni viitoare. Suntem o chipă puternică la Giurgiu, atât la OFSD, cât şi la nivelul întregii organizaţii PSD!”

Deputat Oana Vlăducă:

„Mărturisesc că sunt pentru prima dată în sediul PSD Giurgiu şi, sincer, m-a emoţionat şi m-a bucurat deopotrivă modul în care ne-aţi primit şi căldura cu care ne-aţi primit. Mă bucur că au loc astfel de experienţe şi îmi doresc să învăţăm unii de la alţii, astfel încât toate ideile bune să le punem în aplicare!”

Preşedinte OFSD Giurgiu judeţean Crina Stoianovici:

„Mă bucur mult că doamnele social-democrate din Târgovişte au venit în vizită la noi. Ne-am întâlnit foarte des, în alte contexte, graţie doamnei acum prim- ministru Viorica Dăncilă, dar este o bucurie că au venit să ne cunoască aici acasă, la Giurgiu. Această întâlnire va avea, în mod clar, ca rezultat alte multe întâlniri, atât cu doamnele din Târgovişte, dar şi cu prietenele noastre de la Călăraşi. Apreciem încrederea şi susţinerea liderilor noştri de la PSD!”

După conferinţa de presă de la PSD, oaspeţii şi gazdele au mers la Ateneul „Nicolae Bălănescu”, la o reuniune a doamnelor social-democrate din municipiul Giurgiu. Petronela Săndulescu a prezentat câteva dintre cele mai importante activităţi politice şi sociale viitoare, dar au fost primite oficial în rândurile OFSD Giurgiu trei doamne de seamă ale municipiului nostru.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

Comana a fost următoarea oprire a doamnelor din OFSD Târgovişte şi Giurgiu. Acestea au vizitat Mănăstirea Comana, unde au fost primite cu deosebită ospitalitate de către preoţii lăcaşului de cult.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

La finalul acţiunii de ieri, femeile social-democrate au poposit la Casa Comana, pentru un moment de relaxare de neuitat.

 

TEXT ŞI FOTO: Cătălina Sfetcu

 

Mai multe imagini, AICI: https://www.facebook.com/pg/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220/photos/?tab=album&album_id=2136752329942033https://www.facebook.com/1869080486709220/photos/?tab=album&album_id=2136765219940744

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.