Seara trecută, într-o emisiune televizată la un TV central, invitaţi au fost, alături de Ion Cristoiu, senatorul PSD de Giurgiu Niculae Bădălău, dar şi preşedintele CJ Ilfov, Marian Petrache. Unul dintre cei mai apreciaţi preşedinţi de consiliu judeţean din România îi dă peste nas colegului său din PNL Giurgiu, Marin Anton, recunoscând, astfel, ceea ce este evident, ceea ce prezentăm şi noi de 2 ani încoace: judeţul Giurgiu a reintrat pe drumul dezvoltării! Din toate punctele de vedere.

Într-o discuţie referitoare la dezvoltare, PNL-istul Petrache l-a lăudat pe Niculae Bădălău, dar şi pe echipa sa din PSD Giurgiu pentru că au bătut recordul la fondurile obţinute pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Şi I şi II.

Petrache a declarat că Giurgiu este pe primul loc, astfel, la sumele primite prin Ministerul Dezvoltării şi că are, deci, şanse să se dezvolte în toate sectoarele unde vor fi făcute investiţii: drumuri, şcoli, dispensare, apă-canal.

„Voi sunteţi pe locul I, cu mult peste Olt, Dolj şi Teleorman!”, a spus Petrache.

Acum, domnule Marin Anton, preşedinte al PNL Giurgiu, pe dumneavoastră, când vorbiţi despre faptul că la Giurgiu nu se face nimic, ce vă mână-n declaraţii? Mai consultaţi-vă şi cu ai dumneavoastră colegi din PNL, primari sau preşedinţi de consilii judeţene, că realitatea e cu totul alta. Şi mai citiţi şi presa „lor”, nu doar pe-a dumneavoastră, ca să nu vă mai faceţi de râs în conferinţe de presă în care, dacă nu vă luaţi de familiile lui Mina şi Bădălău, susţineţi că echipa PSD nu mişcă nimic.

Mişcă mai mult decât au mişcat liberalii în toţi anii dinainte. O zice chiar Petrache, într-un fel, pe bune!

Pentru conformitate, ca să reţineţi, vă mai spunem o dat, doar prin PNDL, la Giurgiu, avem aşa: în Etapa I, 124 de obiective finanţate, în valoare totală de aproape 600 de milioane de lei. În etapa a II-a a PNDL, avem 190 de obiective finanţate (189 contracte semnate), în valoare totală de aproximativ 750 de milioane de lei.

Data viitoare, vă povestim  şi cum stăm cu fondurile europene. Sigur, dacă nu ne-o iau PNL-işti de seamă înainte şi laudă echipa PSD înainte să o facem noi, sâc!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.