Polițiștii au depistat în flagrant cinci tineri cu vârstele cuprinse între 18 și 24 de ani din municipiul Giurgiu, asupra cărora au fost găsite 11 pachețele de conțineau fragmente vegetale suspecte a fi etnobotanice.

 

Duminică, 3 iunie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii giurgiuveni au oprit în trafic, pe Aleea Alexandriei, din municipiul Giurgiu, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, în care se mai aflau alți patru tineri cu vârstele cuprinse între 18 și 24 de ani.

În momentul opririi autoturismului polițiștii au observat că unul dintre tineri a aruncat pe geamul din dreapta spate, un portofel în care au fost găsite 11 pachețele ce conțineau fragmente vegetale suspecte a fi etnobotanice, cartea de identitate a acestuia și suma de 69 de lei.

În cauză polițiștii au întocmit acte premergătoare pentru comiterea infracțiunii de, cumpărarea sau deținerea de droguri pentru consum propriu, fără drept, conform art.4 alin.1 și 2 din Legea nr.143/2000, pe care le-au înaintat către structurile competente, respectiv D.I.I.C.O.T. – Serviciul de Combatere a Criminalității Giurgiu.

Poliţia Giurgiu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.