Se pare că şefu’ Anton s-a cam rătăcit iar, în drum spre Giurgiu, pe la cine ştie ce petrecere aniversară a cine ştie cărui partid pe la care a trecut(sau poate-o da cu subsemnatul la DNA, DIICOT şi ANI în dosarele domniei sale). Astfel, misiunea de a „desfiinţa” PSD-ul i-a revenit lui Marian Măroiu, şefuţul de la municipiu, azi, la conferinţa de presă a partidului menţionat. Nasol moment! Alţii n-aveţi?

În afară de faptul că n-are niciun zvâc atunci când „loveşte”-n PSD, probabil dintr-o reţinere venită din sufletul său mare de fost social-democrat, Măroiu nici nu prea ştie ce vorbeşte! Mă rog, ce citeşte, că avea scris pe o foaie ce trebuia să spună ca să fie boss mulţumit.

Pentru că-i lipseşte zvâcul, mai puţin când îl enervează vreun sau vreo colegă neascultătoare, vrea să compenseze, probabil, cu declaraţii apocaliptice, abracadabrante despre situaţia actuală a României, a judeţului Giurgiu.

Şi ce zici când eşti mic şi nu ajungi la struguri? Exact, că-s acri şi că, de fapt, lipsesc cu desăvârşire.

Auziţi şi voi, cică plâng toţi giurgiuvenii că n-au locuri de muncă(frate, zac ofertele săptămânale neatinse, la AJOFM; bate vântu-n bursele locurilor de muncă, se închid magazine că nu vrea nimeni decât director- de acasă, dacă se poate; nu vin investitori că nu mai găsesc meseriaşi! Asta-i realitatea).

Cică plâng românii că e sărăcie mare şi că n-au bani de niciunele. Da, mă, frate, d-aia nu mai ai loc în super sau hipermarketuri, fie că e sărbătoare ori ba, d-aia nu mai găseşti cazare la mare, la munte, în Grecia ori Bulgaria, Spania, Italia şi mai nou ţări exotice, dacă nu rezervi cu juma de an înainte. D-aia! De săraci ce sunt, cu salariile lor dublate în cele mai multe multe cazuri, cu pensiile lor mărite, cu toate măsurile alea pe care Măroiu, că e mic şi-n opoziţie, se face că nu le vede şi declară, apocaliptic, dar, paradoxal, senin, că nu există.

„Faceţi ceva! Nu faceţi nimic în acest judeţ!” a strigat şoptit Măroiu!

Doamne, Dumnezeule, dumneavoastră ce citiţi, la ce desene animate vă uitaţi şi, mai ales, ce fumaţi? Vrem şi noi!

Măi, PSD-iştilor, noi toţi vedem că aveţi zeci de şantiere deschise pe infrastructură, la şcoli, cămine, dispensare, apă şi canal, în tot judeţul, că nu suntem tâmpiţi, dar faceţi-le măi, nu ştiu, mai mari, încercuiţi-le sau cumpăraţi lupe pentru opoziţie, ca să se vadă şi din avionul cu care pluteşte Măroiu de-atâta amar de vreme.

Iar dumneavoastră, domnule PNL-ist, când mai faceţi campanie, door to door, mergeţi domnule în Giurgiu, nu-n Nauru!

Totu-i rău, murim de foame,

N-avem bani, dar avem… „poame”!

Doar la PNL! Cu mine

Dacă vii, trăieşti mai bine!

N-am făcut nimic vreodată,

Nici nu facem, niciodată!

E apocalipsă, frate,

Scapă numa cine poate!

PSD-ul mă orbeşte

Şi-l înjur, încet, fireşte!

Maleficent

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.