Sute de prundeni de toate vârstele s-au reunit duminică, 27 mai, de Rusalii, pe stadionul din localitate, la invitaţia primarului Cătălin Corbea. Îmbrăcaţi în straie populare şi cu multă voie bună, sătenii şi invitaţii edilului Corbea au petrecut româneşte! Au avut parte de un spectacol de muzică populară deosebit, cu artiştii lor preferaţi! A fost o petrecere pe cinste, dar cu mult bun gust, aşa cum ne-a obişnuit primarul din Prundu!

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

Printre oaspeţii săi s-au numărat preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, deputatul Cristina Elena Dinu, vicepreşedintele CJ Giurgiu, Lucian Corozel, primarul de la Comana, Aurel Enache, presedintele OFSD Giurgiu, Crina Stoianovici, dar şi liderul TSD Giurgiu, director OSIM, Ionuţ Barbu.

“A fost foarte frumos, ieri seară, la Ziua Comunei Prundu!

Primarul Cătălin Corbea nu a fost mai prejos nici de această dată şi le-a oferit locuitorilor comunei pe care o administrează exemplar o petrecere mai mult decât reuşită! Îl felicit!

Inclusiv costumele populare româneşti purtate de invitaţi şi de săteni au făcut din această sărbătoare una autentic românească. Merg întotdeauna cu mare plăcere la activităţile organizate la Prundu şi îi mulţumesc pentru invitaţie domnului Corbea şi de această dată!

Mult succes în realizarea tuturor proiectelor, suntem alături de dumneavoastră!”, a scris Marian Mina pe pagina sa de Facebook.

„Ca în fiecare an, de Rusalii, primarul Cătălin Corbea, împreună cu soţia sa, Mariana Corbea au fost gazdele petrecerii dedicate Zilei Comunei Prundu. Cu mult bun gust şi atenţie acordată tuturor detaliilor, domnul primar a reuşit, şi de această dată, să dea un exemplu!

În atmosferă de sărbătoare şi îmbrăcaţi în straie populare, am participat, împreună cu colegii mei, la acest eveniment, la care m-am simţit mândră că sunt româncă.

Felicitări, domnule primar Corbea! Vă mulţumim pentru invitaţie şi vom reveni la Prundu, de fiecare dată, cu aceeaşi bucurie!”, scrie şi deputatul Elena Dinu pe Facebook.

Petrecerea de la Prundu s-a încheiat cu un recital Amna şi cu un superb foc de artificii!

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

MAI MULTE IMAGINI DE LA ZIUA COMUNEI PRUNDU, AICI: https://www.facebook.com/pg/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220/photos/?tab=album&album_id=2130439347239998

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=WZPrzxi9kDw&t=17s 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.