Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu a fost invitată, duminică, 27 mai, în prima zi de Rusalii la hramul Mănăstirii Sfântul Ioan Rusul din Slobozia, Giurgiu.

Parlamentarul social-democrat a participat mai întâi la slujba specifică acestei sărbători, iar mai apoi la şedinţa Adunării Eparhiale a Episcopiei Giurgiu.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

„După slujba de Rusalii oficiată de Prea Sfinţia Sa Episcopul de Giurgiu, Părintele Ambrozie, împreună cu un sobor de preoţi, la Mănăstirea Sfântul Ioan Rusul, am participat la şedinţa de constituire a Adunării Eparhiale a Episcopiei Giurgiu, al cărui membru am avut onoarea să fiu propusă pentru un mandat de 4 ani. În cuvântul meu, am mulţumit celor care mi-au acordat încrederea de a fi membru în acest organ deliberativ al Episcopiei Giurgiu şi i-am asigurat de întregul meu sprijin pentru realizarea proiectelor pe care Biserica le are pentru giurgiuveni. Cu această ocazie, Părintele Arhimandrit Mihail Muscariu, Stareţul Mănăstirii Comana, a lansat o carte despre unul dintre lăcaşurile de cult cele mai frumoase din judeţul nostru, Mănăstirea Comana.

Felicitări celor doi doi Stareţi ai Mănăstirilor Comana şi Sfântul Ioan Rusul pentru implicare şi pentru că au transformat aceste două lăcaşuri în adevărate oaze de frumuseţe, linişte şi spiritualitate.

Vă invit pe toţi cei care nu aţi avut ocazia să ajungeţi în aceste două locuri frumoase, să nu ezitaţi să le vizitaţi!”, transmite deputatul Cristina Elena Dinu, pe pagina sa de Facebook.

Vă prezentăm alte câteva fotografii realizate, ieri, la Mănăstirea Sfântul Ioan Rusul din Slobozia.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.