Aşa cum am promis, vă prezentăm noi interceptări din dosarul fostului consilier judeţean al PNL Giurgiu, Mihnea Boerescu, cercetat pentru cămătărie.

De această dată, surse ne-au oferit fragmente deosebit de interesante din mai multe convorbiri avute, pe de-o parte de Boerescu şi un „domn”, apoi cu o „doamnă”, ori cu mai multe asistente de-ale sale, dar şi între angajaţi ai Primăriei Bolintin Deal. Din acestea din urmă, reiese că s-ar fi pregătit semnarea în fals a unor documente.

Astfel, din următoarea stenogramă reiese că domnişoara Cătălina(iubita lui Boerescu) discută cu P.Tudor, avocat, partener de afaceri de-ai lui Mihnea(mai exact parteneri în afacerile cu nişte bălţi) despre semnarea unor documente. Stenograma nu prea mai are nevoie de comentarii.

 

Un alt fragment din interceptări surprinde o conversaţie telefonică între Mihnea Boerescu şi consilier local al PNL în Bolintin Deal D. Marin. Acesta este finul primarului Bănică Emilian din Bolintin.

 

Cel mai probabil, „primarul” care trebuie să „pună în posesie” este edilul menţionat.

Discuţii considerate suspecte de către procurori a purtat Mihnea şi cu asistentele sale. „Emilia” este una dintre ele. Cocktail molotov, fosta sa asistentă Farcaş…, Delicii, nu glumă.

 

Mai jos aveţi un fragment dintr-o conversaţie telefonică a lui Mihnea Boerescu şi o altă “doamnă”, în care se laudă cu prietenia sa cu Radu Pădurariu, condamnat la 3 ani pentru fals şi proaspăt eliberat.

 

Radu Pădurariu este cel care a facut “praf” cadastrele la Bolintin Deal.

Dar cu copacul, cum e cu copacul?

Ei bine, chiar într-o postare pe pagina sa de Facebook, Mihnea s-a lăudat că l-a prins pe unul care tăia copaci pe moşia sa. Toată lumea credea că “hoţii” l-au atacat pe Boerescu, dar, de fapt, domnia sa l-ar fi altoit pe bărbat. Cu toporul.

 

Vom reveni cu alte informaţii interesante despre acest caz.

Pentru că giurgiuvenii TREBUIE să ştie!

Le mulţumim surselor şi colaboratorilor noştri pentru informaţii şi documente!

Redacţia

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.