„Am încercat, din respect pentru jurnalişti, dar şi pentru ceilalţi parteneri sau chiar adversari politici, să nu comentez unele lucruri pe care le aud la conferinţele de presă ale unora. Eu am zis mereu, nu trebuie să băgăm în lupta politică familia. La PNL Giurgiu se sare prea mult de limita bunului simţ. Ca să capeţi respect, trebuie să ai respect pentru ceilalţi!”, a declarat, joi, 24 mai, în conferinţă de presă, senatorul PSD Niculae Bădălău, cu referire la conferinţele de presă ale PNL.

De asemenea, în acelaşi context, cu precizarea că nu a jignit şi nu va jigni vreodată un ziarist, Niculae Bădălău a criticat, însă, dur, aşa-zisele publicaţii care inventează ştiri. „Foarte urâte articole, într-un ziar, despre nora mea, apoi am văzut cu mascaţii şi fiul meu… Nu poţi să minţi în halul ăsta! Măcar dai un telefon ca să verifici informaţia! Lucruri de genul ăsta nu denotă decât lipsa unei minime… culturi, educaţii. Pentru acte politice sau administrative, chiar gesturi făcute de mine, da, sunt de acord să răspund pentru ele, dar ce legătură au copiii noştri, familia?”, a mai declarat senatorul Niculae Bădălău.

Parlamentarul social-democrat le-a cerut, din nou, adversarilor politici să vină cu proiecte politice, cu idei, chiar dacă au critici, dar măcar să fie constructive. „Să vină şi ei cu proiecte, dar nu au absolut nimic. Scot lucruri la care, uneori, vă spun, îmi e şi jenă să răspund. Eu n-am pomenit nici numele soţiilor lor, nici pe al copiilor lor, cu atât mai puţin într-o conferinţă de presă. Mi se pare josnic!”, a conchis Niculae Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.