Zeci de membri ai OPSD Giurgiu s-au reunit, în această seară, la Ateneul „Nicolae Bălănescu” din municipiu pentru a marca 10 ani de la înfiinţarea Organizaţiei de Pensionari în cadrul PSD.

Activitatea a fost organizată de preşedintele OPSD municipal, Vasilina Cojocaru, care i-a avut ca invitaţi pe deputatul Cristina Elena Dinu, pe senatorul Cristian Marciu, pe şeful organizaţiei judeţene a OPSD Giurgiu, Dan Cristescu, pe cei doi viceprimari din municipiu Ionuţ Cioacă şi Ion Dragomir, mai mulţi consilieri locali, dar şi pe liderul TSD municipal, Dragoş Ionescu.

În cadrul şedinţei a fost prezentat bilanţul activităţii OPSD Giurgiu pe ultimii doi ani, proiectele de viitor, politice, dar şi culturale în contextul Centenarului Marii Uniri.

 

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

 

„Am avut plăcerea să particip, în această seară, la o şedinţă festivă prilejuită de împlinirea a 10 ani de la înfiinţarea Organizaţiei de Pensionari a Partidului Social-Democrat.

De fiecare dată, este o onoare să mă aflu printre seniorii noştri, cărora le mulţumim pentru că ne oferă tot ce este mai bun din experienţa dumnealor de viaţă, din experienţa profesională şi cea politică.

Le mulţumesc pentru invitaţie doamnei Vasilina Cojocaru şi organizaţiei OPSD Giurgiu!

Am dorit să le spun pensionarilor social-democraţi giurgiuveni, în primul rând că, în ciuda vremurilor care mai mult ne dezbină decât ne unesc, este bine că suntem împreună! Facem parte dintr-o mare familie şi avem nevoie unii de ceilalţi. Noi, cei mai tineri avem nevoie de experienţa vârstnicilor, de ajutorul şi de sfaturile lor, iar ei au nevoie de vitalitatea şi de puterea noastră de muncă. Dar, în primul rând, au nevoie de sprijin la această vârstă, iar noi le suntem alături prin măsurile pe care le luăm. Amintesc doar de eliminarea CASS la toate categoriile de pensii, de eliminarea impozitului la pensiile sub 2.000 de lei, de scăderea impozitului pentru pensiile de peste 2.000 lei, dar şi de mărirea punctului de pensie la 1.000 de lei, urmată de o altă majorare, de la 1 iulie 2018. Totodată, cea mai recentă măsură luată de Guvernul PSD-ALDE este aceea prin care pensiile vor fi plătite către toţi pensionarii până în ziua de 15 a lunii.

Organizaţia OPSD Giurgiu este una foarte puternică şi îl felicit, o dată în plus, pe domnul Dan Cristescu inclusiv pentru că a obţinut primul loc pe ţară în ceea ce priveşte activitatea on-line! De asemenea, îi felicit pe toţi membrii OPSD şi pe simpatizanţii PSD pentru rezultatele foarte bune pe care le-am înregistrat la ultimele alegeri!”, a scris, pe Facebook, deputatul Cristina Elena Dinu.

Mai multe imagini, AICI: https://www.facebook.com/pg/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220/photos/?tab=album&album_id=2124333227850610

 Text şi foto: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.