Liderul social-democrat giurgiuvean, Marian Mina, a postat, astăzi, pe pagina sa de Facebook, următorul mesaj:

„Este scandalos ceea ce urmăreşte preşedintele PNL, Ludovic Orban, care a depus, astăzi, 17 mai, o plângere penală împotriva primului-ministru al României, doamna Viorica Dăncilă, dar şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea!
În calitate de preşedinte al PSD Giurgiu doresc să transmit faptul că, în opinia mea şi a colegilor mei, PNL recurge la asemenea mijloace pentru că reprezintă doar o opoziţie lipsită de idei şi care n-are niciun argument logic ori democraticîn lupta sa politică.

Cei de la PNL au demonstrat o dată în plus că sunt lipsiţi de coloană vertebrală, politic vorbind, că n-au nicio platformă, nici programe, dar nici măcar credibilitate în faţa oamenilor. Astfel, fac uz de mijloace extra-politice ca să îşi atingă scopurile. Iar prin faptul că au ajuns să recurgă la plângeri penale şi anchete ca să-şi “demoleze” adversarii politici, nu fac decât să le arate românilor că reprezintă un partid falimentar, complet anti-democratic şi condus de un politician incompetent. Ludovic Orban a eşuat ca lider al opoziţiei, dovedind, din nou, nulitatea concepţiilor sale politice.

Consider, de asemenea, că depunerea plângerii penale de către Ludovic Orban împotriva premierului Dăncilă şi a lui Liviu Dragnea este, de fapt, o lovitură la adresa intereselor naţionale ale României! Guvernul PSD este unul de succes, este un Guvern care a luat măsuri bune în toate domeniile, iar analizele economice susţin permanent acest fapt. Avem o creştere economică foarte bună, de 4,2 % şi ne situăm, astfel, cu mult peste media celorlalte ţări din Uniunea Europeană, respectiv de 2,4% în primul trimestru din 2018.

PNL a coborât mult prea jos în lupta sa politică. Nu poţi să îţi doreşti să câştigi cu orice preţ alegerile, prin intermediul instituţiilor de forţă! Şi nu ai dreptul să pui interesele partinice deasupra interesului de stabilitate economică a României!
Sunt de acord cu toţi colegii mei din ţară şi în ceea ce priveşte faptul că în spatele lui Ludovic Orban se află, de fapt, preşedintele Klaus Iohannis. Se pare că şeful statului vrea din nou să-şi pună “guvernul său” cu ajutorul căruia să blocheze iar pensiile şi salariile românilor, sau să se perpetueze abuzurile din Justiţie! Consider că Iohannis vrea, astfel, repetarea scenariului din 2015, atunci când a dărâmat cu mijloace nedemocratice un guvern legitim PSD.

Organizaţia PSD Giurgiu îşi reafirmă sprijinul total şi necondiţionat faţă de primul-ministru al României, doamna Viorica Dăncilă, de liderul PSD, Liviu Dragnea, dar şi pentru Guvernul PSD-ALDE! Pentru că avem un Guvern care, prin programul său, a adus tot mai mulţi români în clasa de mijloc, a adus mai mulţi bani în buzunarele românilor şi va continua să repare tot ce au stricat guvernele “liberale”!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.