Cel mai probabil, între două conferinţe de presă în care serveşte în exces carbohidraţi răi dintr-un desert turcesc contrafăcut, şi două postări aromate pe Facebook, distinsa doamnă preşedinte a femeilor liberale din Giurgiu se c…ă pe ea de râs!
Ce-i drept, gagica nu le are deloc cu vorbele, dar onomatopeele îi ies de minune! Ş-apoi, ce-ţi trebuie mai mult decât să hâhâi cuminte lângă un alt mâncător de desert turcesc renumit? Că şi-aşa băiatul nici nu ştie cum te numeşti. Gângureşti puţin pe FB şi ajungi mare. A dreaq treabă!

„Îmbrăcată”(sufleteşte şi intelectual, zice-se) ca un proaspăt curcubeu al aromelor Skittles, în general, doamna cu pricina le face pe adevăratele liberale să-şi tragă palme în mod repetat şi să se întrebe cu ce-au greşit pe lumea asta de-au ajuns să le dea ordine cumătra cu pricina!

Acuma, nah, fotografia ce însoţeşte materialul este din… mediul privat. Privat de fonduri, deci ahtiaţi şi disperaţi după unele-altele(pe demonstrate!)

Da, mă, dar cât de duamnă să te dai, cât de mare să te dai(mă iertaţi!) să râzi de alţii, să-i jigneşti, să-i beşteleşti, să faci tot felul de comparaţii, când matale n-ai decât… multe, multe „culori”? Aşa, ca un desertul turcesc tradiţional.

Acum, pe bune, obiectiv vorbind, dacă ar fi şefa voastră, voi ce-aţi zice-n gând?
Eu, vă jur, mereu m-am întrebat unde-a dispărut PNL Giurgiu… Aoleu!

Maleficent

Fotografia e pe bune, textul este parţial un pamflet ce trebuie tratat ca atare.(pentru cine nu recunoaşte personajul, aştept mesaj pe privat :D)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.