Preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, i-a felicitat pe tinerii din TSD Giurgiu pentru acţiunea de azi şi a postat următorul mesaj pe Facebook:

„Colegii şi prietenii mei din TSD Giurgiu au avut o idee foarte bună şi mă bucur că activitatea lor de astăzi a fost una de mare succes! În Parcul Mihai Viteazul, dar şi pe Şoseaua Bucureşti, tinerii social-democraţi au împărţit şoferilor sau trecătorilor sute de odorizate-auto, imprimate cu mesaje de încurajare pentru folosirea bicicletei în detrimentul maşinii.

Giurgiuvenii au răspuns pozitiv invitaţiei tinerilor! Mai mult, s-au înscris chiar la o tombolă. Premiul a fost o bicicletă pe care a câştigat-o, în urma unei trageri la sorţi – transmisă live pe Facebook – un tânăr din municipiu.

Am fost şi eu astăzi alături de tinerii social-democraţi şi voi fi mereu lângă ei, în orice acţiune vor întreprinde pentru giurgiuveni.

Bravo, #TSDGiurgiu! Sunteţi cei mai buni!”

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

Şi deputatul Cristina Elena Dinu a fost, azi, alături de tinerii social-democraţi giurgiuveni.

” Harnicii tineri social-democraţi giurgiuveni au desfăşurat, din nou, o activitate specială, cu şi pentru giurgiuveni. Astăzi, în Parcul Mihai Viteazul din municipiu, reprezentanţii TSD au împărţit sute de odorizante-auto pe care au imprimat un mesaj de încurajare. Astfel, ei i-au îndemnat pe șoferi să renunțe la mașini în detrimentul bicicletelor.

De asemenea, tinerii social democrați au organizat și o tombolă, iar premiul cel mare este o bicicletă. Mă bucur că am putut să fiu alături de ei, le doresc succes tuturor giurgiuvenilor care au participat la tombolă şi îi felicit pe tinerii TSD pentru implicare şi idei bune!

#SusţinemMişcarea

#TSDGiurgiu„, a scris Dinu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.