Serviciul Judetean Anticoruptie Giurgiu și Consiliul Judeţean Giurgiu demarează seria de activități de educație a tinerei generații în spiritul integrității, respectiv, educarea anticorupție prin teatru a elevilor de cls. a XI a și a XII a prin susținerea de reprezentații cu spectacolul ȘANTAJ de Ludmila Razumvovska, în regia lui Cosmin Crețu.

Primul spectacol din această serie este pentru elevii Liceului Tehnologic Udriște Năsturel Hotarele, astăzi , 07.05.2018.

           Evenimentul este organizat în parteneriat de Consiliul Județean Giurgiu, Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Giurgiu, Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu cu sprijinul Teatrului Tudor Vianu Giurgiu.

(vom reveni, mâine, cu fotografii de la eveniment!)

În vederea implementării Sistemului de management anticorupție la nivelul Consiliului Județean Giurgiu, conform prevederilor  HG nr. 583/2016 privind aprobarea Strategiei naţionale anticorupţie pe perioada 2016-2020, coroborat cu prevederile Ordinului nr.400/2015 pentru aprobarea Codului controlului intern managerial al entităților publice, cu modificările și completările ulterioare, Consiliul Județean Giurgiu are în implementare Protocolul de colaborare încheiat cu Direcția Generală Anticorupție, în vederea derularii de activități ce au drept obiectiv promovarea unor mesaje cu conținut informativ-preventiv anticorupție și pentru diversificarea canalelor de informare a societății civile.

 

Colaborarea de peste un deceniu între Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Giurgiu și Consiliul Județean Giurgiu reprezintă una dintre bunele practici recunoscute la nivel național, din perspectiva prevenirii și combaterii corupției, bună practică inclusă în Harta interactivă a bunelor  practici identificate în domeniul prevenirii corupției, instrument dezvoltat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. http://www.mdrap.ro/harta-interactiva-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.