Secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării Adrian Gâdea a făcut această declaraţie, joi, 19 aprilie, la conferinţa de presă susţinută la Prefectura Giurgiu.

“Mă bucur că aveţi oameni, la nivelul administraţiei judeţene, în Parlament, care se luptă pentru interesele comunităţilor. Astfel, judeţul Giurgiu are finanţate 340 de obiective doar pe PNDL I şi II. Cele mai multe proiecte sunt pentru alimentări de apă, canalizare, drumuri, şcoli, creşe, grădiniţie, cămine culturale, dispensare şi iluminat public. Odată ce vor fi finalizate aceste investiţii, vor fi create condiţii mult mai bune de trai pentru giurgiuveni!”, a spus Gâdea.

Secretarul de stat a precizat că alături de celelalte criterii stabilite pentru alocarea de fonduri de la bugetul de stat, au fost avute în vedere şi proiectele europene pentru aceleaşi obiective. Adică, în urma unei analize, dacă s-a considerat de către specialişti că o primărie are şanse mai mari să obţină fonduri europene pentru un proiect, acesta nu a mai fost finanţat prin PNDL, şi vice-versa.

“Am apreciat mereu cum domnul Marian Mina, dar şi vicepreşedintele Corozel s-au bătut pentru Giurgiu! Cu domnul Mina m-am şi contrazis uneori, dar apreciez modul în care a insistat cu proiectele pentru Giurgiu, cum s-a luptat să rezolve problemele judeţului dumneavoastră!”, a declarat Gâdea.

Oficialul guvernamental a amintit că, în baza Ordonanţei 90, sumele aflate deja pe contracte semnate în 2017, dar necheltuite, vor putea fi reportate pentru investiţii realizate anul acesta.

La rândul său, în conferinţa de presă de ieri, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a spus: “Principalul beneficiar al … prieteniei care îi leagă pe senatorul Niculae Bădălău şi vicepremierul Paul Stănescu suntem noi, judeţul Giurgiu. De asemenea, pot să spun că acelaşi lucru este valabil şi în ceea ce priveşte prietenia mea cu domnul Adrian Gâdea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.