Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu anunţă că pe 20 aprilie 2018 va avea loc Bursa Generala a Locurilor de Muncă.

Evenimentu se va desfăşura începând cu ora 09:00, în municipiul Giurgiu, Restaurantul “Mioriţa”, şi în oraşul Bolintin- Vale, la sediul Bibliotecii din localitate.

BURSA LOCURILOR DE MUNCA reprezintă o oportunitate pentru cei interesati de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă  conform pregătirii lor profesionale sau  să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

Invităm persoanele interesate să participe la această acţiune, având astfel posiblitatea să ia contact cu ceea ce se întâmplă pe piaţa muncii, să vadă ce meserii se caută, cum se completează un CV şi o scrisoare de intenţie necesare angajării, să-şi identifice un loc de muncă, să se informeze din materialele puse la dispoziţie cu privire la serviciile oferite de agenţiile de ocupare.

Pana la aceasta data (18.04.2018), angajatorii au depus aproximativ 450 locuri de munca vacante, cele mai multe fiind oferite in urmatoarele  domenii de activitate: agricultura, comert, constructii,  hoteluri si restaurante, servicii, etc.

Angajatorii pot depune oferta privind locurile de muncă vacante la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu din mun. Giurgiu, sos. Bucureşti, bl.202/5D, tel/fax 0246/230613; e-mail : anca.mamaligan@gr.anofm.roajofm@gr.anofm.ro, iar pentru localităţile arondate Punctului de lucru Bolintin Vale, la sediul din loc. Bolintin Vale, str. Republicii, tel/fax: 0246/271066, e-mail: dragos.tudor@grl.anofm.ro.

Precizam faptul ca angajatorii pot depune ofertele de locuri de munca vacante inclusiv  in ziua desfasurarii bursei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.