Moderna sală a sporturilor din oraşul giurgiuvean Bolintin-Vale a găzduit duminică, 15 aprilie, concursul interjudeţean de Judo, „Trofeul Micul Judoka”.

Au venit la concus 263 de sportivi de la 13 cluburi din toată ţara. Copii şi adolescenţi, judokanii au făcut spectacol şi au primit, pe lângă aplauzele celor prezenţi, şi premii consistente.

La evenimentul de astăzi au participat, alături de primarul Daniel Trăistaru, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, directorul Direcţiei Judeţene de Sport(organizator), Mirel Marin, directorul Clubului Sportiv Municipal, Cristina Bălan. Oaspeţi de la centru au fost secretarul de stat Cosmin Butuza şi directorul general George Jianu din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

” Am avut plăcerea să particip astăzi la deschiderea competiţiei interjudeţene de Judo „Trofeul Micul Judoka”, organizată de Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Giurgiu. Concursul se desfăşoară în moderna sală de sport a oraşului Bolintin- Vale. Acolo, s-au reunit peste 260 de copii şi tineri de la 13 cluburi sportive din toată ţara.

Mă bucur când văd că sportul, indiferent de ramură, este la loc de cinste în preocupările copiilor şi tinerilor noştri.

Îi felicit pe părinţi pentru că îi sprijină şi îi încurajează în acest sens, pe antrenori pentru implicare şi pasiune, şi, nu în ultimul rând, îi felicit pe copiii şi tinerii care au participat la concursul de astăzi! Le doresc să fie mereu pe podium, indiferent de competiţiile la care vor lua parte de-a lungul vieţii!”, a scris pe Facebook, preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina.

TEXT ŞI FOTO: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.