Înainte de toate, am căutat special pentru cei doi aburitori, pardon, mă scuzaţi!, „povestitori” de la PNL Giurgiu esenţa despre ce ar trebui să fie o conferinţă de presă. Articole deştepte sunt nenumărate, dar eu sunt fată bună şi am ales ceva pe înţelesul dumnealor.

Ştiu că nu e de ajuns, dar măcar am încercat:

E clar? Cuvintele cheie sunt informaţie de maximă importanţă, eveniment-ştire etc.

E, ce se întâmplă, între timp, la PNL Giurgiu? Parodie de conferinţă de presă, vineri după vineri, în care cei doi, Marinică şi Costel, ca doi băieţi care n-au altă treabă p-acasă, se întâlnesc la un păhărel, foarte devreme, ca să-şi dea cu părerea despre… orice. Şi atât.

Critică pe toată lumea, fără să vină cu vreo soluţie la orice, admiţând că singura lor activitate mai în firea ei e să asculte cu atenţie conferinţele de presă de la PSD Giurgiu. Că dacă altceva n-au de făcut cât sunt în Opoziţie!

Poftim, Marinică şi Costel ne cheamă vineri după vineri ca să ne zică un fel de:

-Ăla e nu ştiu cum, aia e vai de ea, ba capra vecinului, ba ţap ispăşitor, de ce au făcut asta, de ce n-au făcut alta, ce săraci „ie” românii şi când e cel mai bine să duci vaca la păscut? –

Politică de doi galbeni, frustrări evidente:

-Vecinu e mai prost, io ştiu să vorbesc mai multe cuvinte, circa maxim 45, a cui eşti, tu, nepoată? A, a lu’ Nae? Păi, d-aia… E, pe vremea mea… Băsescu, preşedinte! Da, dacă nu mai am, ce să fac?! Hai, mai dă-ne-un păhărel, să ne veselim niţel şi cu presa să glumim, proiecte nu nimerim.

 

Toată conferinţa PNL Giurgiu… mai ceva decât la birt, ca la o băută foarte devreme, ca să le meargă bine la „câmp”, unde oricum nu fac nimic, că, deh, e sărbătoare!

Alte comentarii pe acest subiect înseamnă pierdere de vreme şi consum inutil de energie.

Ş-altă dată, ş-altă dată, o s-o spunem şi mai şi mai dreaptă!  

Această fotografie este un trucaj-pamflet, evident, şi trebuie tratată ca atare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.