Întrebat în conferinţa de ieri şi dacă sunt tensiuni în PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău a reamintit faptul că partidul funcţionează după un sistem „piramidal”.

„Toate lucrurile se rezolvă la alegeri, când vom avea Conferinţa Judeţeană. O să se termine atunci cu frustrările şi cu… plusul ăsta de energie care, din păcate, nu se regăseşte şi în proiecte pentru Giurgiu. Asta mi-aş dori, unii să îşi canalizeze energia în proiecte şi nu în atacuri. Unii vorbesc mult şi nu fac nimic. Ar fi mai bine ca toţi colegii să pună mâna la treabă şi să-şi canalizeze energia pe lucruri constructive! Să înţeleagă faptul că asta apreciază oamenii. E valabil şi pentru alegerile interne. Restul sunt poveşti. Giurgiu a avut mulţi parlamentari pe care nici măcar nu mai ştim cum îi cheamă. Eu nu vreau ca ai mei colegi să intre la categoria asta”, a declarat Niculae Bădălău.

Conferinţa Judeţeană în care vor fi alegeri interne la PSD Giurgiu va avea loc, cel mai probabil, după Paşti, a mai anunţat senatorul giurgiuvean.

De asemenea, întrebat cum comentează toate atacurile lui Marin Anton, inclusiv situaţia PNL-istului referitor la DNA, Bădălău a răspuns: „Pentru fiecare cetăţean, chiar şi pentru Marin Anton, există prezumţia de nevinovăţie. Altfel, n-am nimic personal cu el, deşi jigneşte în continuare. Eu nu o să fac asta, ştiţi bine. Cred că trebuie să ne preocupe problemele judeţului, ale oamenilor, şi atât”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.