Preşedintele PSD şi al Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a prezentat joi, 29 martie, în conferinţă de presă, stadiul proiectelor privind reabilitarea şi modernizarea drumurilor judeţene giurgiuvene.

Astfel, în afară de DJ-urile prinse pe proiecte europene, situaţia este următoarea:

DJ 412 C, Ogrezeni-Podşoru-Bucşani, este în evaluare, fiind depuse 10 oferte

DJ 506 A– limită Teleorman-Toporu, pe 8 mai va fi deschiderea ofertelor. DJ

412 A, Malu Spart-Ogrezeni şi DJ 507 Giurgiu-Oinacu-Braniştea-Gostinu chiar pe 29 martie au fost urcate pe SEAP. DJ 503A, Onceşti-Radu Vodă-Izvoarele-Răsuceni, mâine va fi urcat pe SEAP,

DJ 413 Mihai Bravu- DN1 şi DJ 401 A, Bolintin Vale-Palanca, voi fi urcate mâine pe SEAP. Pentru 411, rest de executat, proiectul este pe SEAP a doua oară, iar deschiderea ofertelor va fi pe 17 aprilie.

Cu DJ 603 suntem în contestaţie la Curtea de Apel iar pe DJ 504 se lucrează. Sunt nişte probleme la Drăghiceanu, dar sunt convins că le vom rezolva”, a declarat Marian Mina

De asemenea, proiecte câştigate sunt şi cele europene, în parteneriat cu bulgarii, pentru reabilitarea şi modernizarea DJ 601 Bolintin Vale-Malu Spart-DN 61, cu o valoare de peste 2,6 milioane de euro, dar şi proiectul pentru DJ 412 A, Adunaţii Copăceni-Dărăşti Vlaşca-Novaci-Popeşti-Mihăileşti. Este vorba tot despre un proiect depus pe Interreg V A România-Bulgaria, cu o valoare totală de aproape 8 milioane de euro.

Într-un articol viitor, vom reveni cu informaţii despre proiectele europene pe care Consiliul Judeţean le are în parteneriat cu bulgarii, prezentate la conferinţa de astăzi de către vicepreşedintele CJ Giurgiu, Lucian Corozel.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.