Un administrator al unei firme, bănuit că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 4.000.000 de lei, este cercetat pentru infracțiuni economice de polițiștii giurgiuveni.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Giurgiu cercetează un bărbat, de 28 de ani, din comuna Vidra, județul Ilfov, bănuit de comiterea unor infracțiuni economice.

Bărbatul, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, în perioada anilor 2014-2015, a evidențiat în actele contabile și în alte documente legale ale societății, cheltuieli care nu au la bază operațiuni reale și alte operațiuni fictive.

Acesta a declarat autorităților fiscale, cheltuieli care nu au la bază operațiuni reale, respectiv achiziții în valoare totală de peste 25.000.000, cauzând un prejudiciu bugetului general consolidat în valoare de  4.000.000 de lei reprezentând impozit pe profit.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.