Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a fost invitat azi la o conferinţă organizată de Capital.Ro.

Printre întrebările ce i-au fost adresate la finalul alocuţiunii sale s-a numărat şi cea privind segmentul de drum DJ 507 Giurgiu-Oinacu care realizează legătura între Şoseaua de Centură şi Podul Prieteniei.

Săptămâna trecută, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a susţinut într-o conferinţă de presă la care a participat şi fostul ministru Răzvan Cuc, că, de fapt, sectorul de drum ar fi în administrarea autorităţilor centrale şi că DRDP Bucureşti ar fi trebuit să-l repare.

La rândul său, directorul DRDP Bucureşti a transmis presei locale un comunicat de presă prin intermediul căruia a explicat că sectorul respectiv nu a intrat în administrarea Companiei Naţionale de Drumuri. Puteţi reciti articolul AICI:  http://giurgiu-net.ro/archives/59114

Iată ce a declarat azi ministrul Şova pe acest subiect: „Mulţi predecesori de-ai mei au declarat că vor prelua acel segment de drum care, ASTĂZI, ESTE ÎN ADMINISTRAREA MUNICIPALITĂŢII GIURGIU. Am avut discuţii chiar vineri cu primarul, mi-a arătat documentaţia, vom face efortul de a prelua prin Hotărâre de Guvern acel segment de drum, din administrarea municipalităţii, pentru ca CNAIR-ul să-l repare. Este o emblemă foarte proastăÎn măsura în care aş fi fost ministru al Transporturilor din Giurgiu, m-aş fi mutat la Bacău”.

VIDEO: Ministrul Transporturilor, palmă peste obrajii lui Barbu şi Cuc! Drumul de la Vamă e încă în administrarea Primăriei

Ministrul Transporturilor, palmă peste obrajii lui Barbu şi Cuc! Drumul de la Vamă e încă în administrarea PrimărieiMinistrul Transporturilor, Lucian Şova, a fost invitat azi la o conferinţă organizată de Capital.Ro. Printre întrebările ce i-au fost adresate la finalul alocuţiunii sale s-a numărat şi cea privind segmentul de drum DJ 507 Giurgiu-Oinacu care realizează legătura între Şoseaua de Centură şi Podul Prieteniei.Săptămâna trecută, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a susţinut într-o conferinţă de presă la care a participat şi fostul ministru Răzvan Cuc, că, de fapt, sectorul de drum ar fi în administrarea autorităţilor centrale şi că DRDP Bucureşti ar fi trebuit să-l repare.La rândul său, directorul DRDP Bucureşti a transmis presei locale un comunicat de presă prin intermediul căruia a explicat că sectorul respectiv nu a intrat în administrarea Companiei Naţionale de Drumuri. Puteţi reciti articolul AICI: http://giurgiu-net.ro/archives/59114Iată ce a declarat azi ministrul Şova pe acest subiect: „Mulţi predecesori de-ai mei au declarat că vor prelua acel segment de drum care, ASTĂZI, ESTE ÎN ADMINISTRAREA MUNICIPALITĂŢII GIURGIU. Am avut discuţii chiar vineri cu primarul, mi-a arătat documentaţia, vom face efortul de a prelua prin Hotărâre de Guvern acel segment de drum, din administrarea municipalităţii, pentru ca CNAIR-ul să-l repare. Este o emblemă foarte proastă… În măsura în care aş fi fost ministru al Transporturilor din Giurgiu, m-aş fi mutat la Bacău”…Alte comentarii sunt de prisos!

Publicată de Giurgiu Net Oficial pe 26 Martie 2018

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.